zoekt een

Verzorgende in de wijk

Ben jij als verzorgende in de wijk een echte zorgverlener? Ondersteun en help jij graag onze cliënten bij hun thuis?

Dan is dit iets voor jou!
Bij Thebe krijg je alle vrijheid om als verzorgende aan de slag te gaan, je werkt samen met je zorgcollega’s en je werkt ook zeker alleen. Als verzorgende verleen je basiszorg bij cliënten thuis. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, zoals bijvoorbeeld katheters inbrengen of injecties geven.

Bij Thebe Wijkverpleging werken we in zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor de zorgverlening ligt bij jou als verzorgende en je directe collega’s in je team. Dat spreekt je aan en daarbij voel je je thuis. Je werkt binnen je eigen kleine buurtteam samen met andere zorgcollega’s en een manager op afstand. Dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid. Je werkt digitaal met een IPad. Als verzorgende bied je zorg en verplaatst je je iedere dag opnieuw in de behoefte van de client. Je draagt bij aan de zelfredzaamheid van de cliënt door goed te observeren en uitgaan van mogelijkheden. Daarmee draag je ook bij aan het versterken van het vertrouwen van de cliënt zelf.

Jouw werkdag
Om 7.30 uur stap je op de fiets en gaat op weg naar meneer Heesterbeen om hem te helpen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals het opstaan en zijn persoonlijke verzorging. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd en je onderneemt daarop gepaste actie. Ook heb je een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen: de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional. Later op de ochtend rapporteer je alles en ga je langs op kantoor voor een teambespreking waarin jij en je collega’s elkaar bijpraten. Je vervult namelijk ook een rol voor het team, omdat je teamtaken doet en zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in de wijk. Na de lunch ga je op weg naar je volgende cliënten, zoals mevrouw Ter Berg, zij is slecht ter been en heeft extra begeleiding nodig. Je denkt creatief mee over de mogelijkheden zodat zij zo lang mogelijk regie kan blijven houden in haar leven. Tot slot deze middag nog een voorlichtingsbijeenkomst over zorg-technologische hulpmiddelen en je bent weer helemaal bij. Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

Over jou

  • Je hebt een MBO-diploma Verzorgende
  • Je bent thuis in de zorg
  • Je beschermt de kwaliteit van leven van onze cliënten

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.177,10, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt deze functie bij Thebe je aan? Solliciteer dan direct met jouw CV.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Merel Kerstens via telefoonnummer 06-53662436

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Gaby Meijer
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Mooiland Uitzicht Doorwerth

Doorwerth
20 - 32 uur
Amaliazorg

Coördinerend Verzorgende IG of verpleegkundige

Oisterwijk
20 - 24 uur
Laverhof

Verzorgende (IG) - thuiszorg Schijndel

Schijndel
16 - 32 uur