zoekt een

Helpende (Plus)

Ben jij opgeleid tot Helpende of Helpende Plus, of wil je graag vanuit je werkgever opgeleid worden en lijkt het je leuk om dat in een woonzorgcentrum te doen?

Dan is dit iets voor jou!
Je start als Helpende (Plus) je dienst met volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen.

Als Helpende (Plus) draag je positief bij aan het welzijn van cliënten en stimuleer je de zelfredzaamheid met behoud van regie en eigenwaarde. Je ondersteunt cliënten o.a. bij activiteiten zoals wassen en douchen, uiterlijke verzorging, de toiletgang, het in- en uit bed komen en het aantrekken van steunkousen. Ook ondersteun je in de maaltijdvoorziening en helpt de cliënt bij het eten en drinken als dit zelf niet meer lukt. Een leuke dynamische baan waarin jij het verschil maakt voor de cliënten van Thebe.

Ook assisteer je je collega’s in het zorgteam en verricht je zelfstandig in laag complexe situaties een aantal (zorg)handelingen volgens het zorgplan, waarin zowel de dagelijkse als de periodieke werkzaamheden staan omschreven. Dit doe je op aanwijzing/supervisie van de verpleegkundigen en verzorgenden. Bijzonderheden worden door jou gesignaleerd en je onderneemt daarop gepaste actie, je rapporteert erover en/of je geeft het door aan je collega's.

Naast het werk voor zorg, vervul je ook een rol voor het team, omdat je teamtaken vervult. Je bent dus onderdeel van het team en samen zorg je voor de verzorging en begeleiding van de bewoners.

Thebe werkt met zelfstandig functionerende teams met een manager op afstand. Dat betekent vrijheid in de invulling van je functie en nauwe samenwerking binnen je team. Je doet het samen! 

De Kleinschalige Woonlocaties   

Thebe Erasplaats is een kleinschalige woonvoorziening in de levendige, stadse wijk Oud-Noord in Tilburg. Er wonen ongeveer 28 bewoners verdeeld over 4 woningen.   Op Erasplaats zijn 3 woningen waar mensen met dementie wonen die intensieve begeleiding en 24 uur nabijheid van zorg nodig hebben (PG). 1 woning is voor mensen die door lichamelijke klachten niet meer zelfstandig kunnen wonen (Somatiek).

https://www.thebe.nl/thebe-in-uw-buurt/woonzorgcentra/thebe-erasplaats/

Thebe Don Sartois een kleinschalige woonvoorziening in de wijk Groenewoud in Tilburg. Don Sarto bestaat uit 2 x 2 woningen voor mensen met dementie die intensieve begeleiding en 24 uur nabijheid van zorg nodig hebben (PG). Er wonen ongeveer 28 bewoners verdeeld over 4 woningen.    

https://www.thebe.nl/thebe-in-uw-buurt/woonzorgcentra/thebe-don-sarto/

Thebe Kloosterpadis een kleinschalige woonvoorziening in een deels oude boerderij in het gezellige Brabantse dorp Dongen. Kloosterpad bestaat uit 3 woningen waar mensen met dementie wonen die intensieve begeleiding en 24 uur nabijheid van zorg nodig hebben (PG). Er wonen 24 bewoners verdeeld over de 3 aaneengeschakelde woningen.  

https://www.thebe.nl/thebe-in-uw-buurt/woonzorgcentra/thebe-kloosterpad/

Het dagelijks leven in de Kleinschalige woonlocaties en de manier waarop we met elkaar omgaan is huiselijk en ongedwongen.    

Over jou

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende (Plus) (mbo niveau 2) of je wilt dit diploma graag halen. Dat kan ook bij Thebe.
  • Je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook graag onderdeel van een team.
  • Je beschikt over kennis en richtlijnen van hygiëne.
  • Je bent in staat fysieke werkzaamheden te doen.
  • Je bent collegiaal en vriendelijk naar bewoners toe.
  • Je hebt ervaring met het verrichten van hulp bij dagelijkse activiteiten.
  • Je wilt je graag inzetten voor ouderen met een somatische zorgvraag

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 2.938,60, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de functie van Helpende of Helpende Plus bij Thebe je aan? Solliciteer dan direct met jouw CV. Tijdens het gesprek zullen we ingaan op jouw motivatie. De uren, werkdagen en locatie zijn in overleg te bepalen.

Wil je meer weten, neem dan contact op met Eveline van den Dries (tel. 06-23968879) of Solange Hermans (tel. 06-53944982).

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Helpende, verzorgende of verpleegkundige

Geertruidenberg
In overleg
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg