zoekt een

Verzorgende IG (cognitieve revalidatie)

Thebe Lucia heeft een specialisatie voor mensen die vanuit een thuissituatie in het ziekenhuis zijn beland en revalidatie nodig hebben en tegelijkertijd een cognitieve aandoening hebben. Deze afdeling werkt als een portaal voor Thebe waarbij het doel is dat de cliënt weer naar huis teruggaat met ondersteuning van de thuiszorg. Als dat niet meer kan, stroomt de client door naar een locatie die op langdurig verblijf is ingericht. Een belangrijke schakel in de keten van huisarts, thuiszorg, ziekenhuis, revalidatie met kort verblijf, naar huis of langdurig verblijf.

Heb jij vanuit jouw ervaring als verzorgende IG kennis van en interesse in verschillende vormen van dementie (zoals alzheimer, vasculaire en semantische dementie) en van psychische aandoeningen? Weet jij wat voor cliënten met een dubbele diagnostiek de passende ondersteuning is bij het ziektebeeld én het gedrag wat zij vertonen? Of wil je dit allemaal leren?

Zie jij het als een uitdaging deze mensen bij te staan bij hun revalidatie en je kennis te delen met je collega’s en met naasten?

Dan is dit iets voor jou!
Een client met een revalidatie indicatie in combinatie met een cognitieve aandoening is welkom bij Thebe Lucia. Er is dan sprake van kortdurend verblijf voor revalidatie en observatie. Echter dit is vaak voor de cliënt zelf lastig te begrijpen. Wij zoeken zorgmedewerkers die voor deze cliënten hun expertise in willen zetten om het maximale resultaat te halen uit dit kortdurende contact. Je helpt de zelfredzaamheid van de client te verhogen waar dat kan, zodat zij weer naar huis kunnen. Lukt 'naar huis' niet meer, dan bereiden wij client en familie voor op langdurig verblijf binnen Thebe of elders.

In de functie van verzorgende IG stel je revalidatiedoelen op in samenwerking met het multidisciplinaire team en de naasten van de cliënten. Je verplaatst je makkelijk in de wensen en behoeften van de cliënten en zorgt er samen met collega’s en naasten voor dat ze hun dagen op een prettige manier doorkomen en daarbij de gestelde doelen behalen. Je draagt hiermee bij aan de zelfredzaamheid van de cliënt. Familieparticipatie is daarbij een belangrijk onderdeel voor het herstelproces.

Binnen Thebe zoeken we natuurlijk zorgmedewerkers die zorg willen verlenen, maar we zoeken ook zorgmedewerkers die graag mee willen denken over de toekomst van de zorg, want we staan voor behoorlijk wat uitdagingen. Wil jij mede architect zijn van die toekomst en bouwen aan de zorg voor de komende jaren? Denk jij vaak in mogelijkheden en ben je innovatief? Dan is werken bij Thebe een uitgelezen kans.

Mogelijkheden om te ontwikkelen

Jouw kennis en ervaring als verzorgende IG kun je bij ons in de praktijk brengen. Daarnaast blijf je continu op zoek gaan naar verbeteringen en nieuwe inzichten op jouw eigen zorgskills en die van je collega’s en dus van Thebe Lucia. Samen tillen jullie de zorg naar een hoger niveau. Er zijn veel mogelijkheden om verder te groeien als zorgprofessional. Dat moedigen we ook zeker aan.

En heb je nog niet veel kennis en ervaring? Dan helpen wij je daar graag aan.

Nieuwbouw- en verhuisplannen

Binnen Thebe Lucia zijn er volop nieuwbouw- en verhuisplannen. Hier wordt al hard aan gewerkt. Deze plannen krijgen steeds meer vorm. Dat doen we samen. Iedereen kan en mag hierover meedenken. Dit geldt ook voor de afdeling waar je komt te werken.

Over jou

 • Je een afgeronde MBO opleiding verzorgende IG hebt.
 • Je al enige ervaring als zorgprofessional, en ervaring op een afdeling met kortdurend verblijf hebt. Ervaring in crisisopname is een pre.
 • Je stevig in je schoenen staat en snel kunt schakelen bij een crisis opname.
 • Je van dynamiek en afwisseling houdt en je hierin flexibel opstelt.
 • Je in staat bent mensen de optimale zorg te verlenen tijdens het kortdurend contact, en stimuleert op vergroten van de zelfstandigheid.
 • Je kunt je inleven in een ander en daardoor kunt achterhalen wat de wensen en behoeften zijn.
 • Je oplossingsgericht denkt en een proactieve werkhouding hebt.
 • Je reflectief bent en in staat om jouw zorg elke dag weer te verbeteren en hierin je collega’s mee te nemen.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.177,10, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de vacature van verzorgende IG jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature?

Neem dan contact op met Willem Kastelein manager Thebe Lucia, via telnr. 06- 14459286.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Begeleider senioren

Tiel
20 - 32 uur
Laverhof

Flexmedewerker Laverhof

Schijndel
0 - 28 uur