zoekt een

Coördinerend verzorgende IG in de wijk

Sta jij als coördinerend verzorgende IG in de wijk altijd klaar om anderen te helpen? Houd jij van zelfstandig werken dichtbij huis en sta je stevig in je schoenen?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken een verzorgende IG voor minimaal 16 uur per week voor buurtteam Slotbossetoren in Oosterhout. Contracturen tussen de 16 en 32 uur per week bespreekbaar . Als verzorgende IG werk je zelfstandig in de wijk. Jij haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar eigen leven te leiden. Jij bent hét aanspreekpunt voor de cliënt en zijn naasten en hebt contact met andere zorgverleners. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze menslievende zorg

Jouw werkdag
Je werkdag start vanuit huis. Via teams sta je volop in contact met je collega’s. Op de Ipad is je route voor de dag zichtbaar. Hierop kun je ook zorgplannen, bijzonderheden en rapportages lezen. Tijdens je route bezoek je verschillende cliënten in hun eigen leefomgeving met uiteenlopende zorgvragen, van persoonlijke verzorging en verpleegtechnische handelingen tot curatieve zorg. Je hebt korte lijnen met alle samenwerkingspartners zoals de huisarts of ergotherapeut.

De eerste cliënt op de route is meneer Heesterbeen. Je gaat naar meneer Heesterbeen om hem te helpen met opstaan en zijn persoonlijke verzorging. In de middag heb ook een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen: de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional. Je denkt creatief mee over mogelijkheden zodat dhr zo lang mogelijk regie kan houden over zijn eigen leven. Tijdens de route heb je contact met de collega’s om te kijken hoe het bij iedereen gaat en of iemand hulp nodig heeft. Na de route voer je de administratie uit, dit mag je zowel thuis als op kantoor doen.

Het mooie van de wijkverpleging vind ik het contact bij de cliënten in hun eigen leefomgeving.

Je komt echt bij de mensen binnen en ziet hoe ze gewend zijn te leven. De afwisseling in het werk, leeftijd van de cliënten en de duur van de zorg maakt het leuk.

Marty, Verzorgende allround, 31 jaar werkzaam bij Thebe Wijkverpleging

Een keer per maand is er een buurtteamoverleg waar we elkaar treffen. Tijdens dit overleg bespreken we organisatorische zaken, discussiëren we over wat er in het team speelt en evalueren we de cliëntenzorg en kijken waar we deze kunnen verbeteren. Zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in ons werkgebied. Ook zijn er regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten die je kan volgen over bijvoorbeeld zorgtechnologie. Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

Ons werkgebied bestaat uit de Wijken Dommelbergen en Strijen. Onze cliëntpopulatie is zeer divers zowel in aandoeningen als in leeftijd. Ons kantoor is gevestigd in het gezondheidscentum Vrachelen.

Team

Ons buurtteam bestaat uit 9 vaste collega’s en 2 collega’s die werken op oproepbasis. Variërend van wijkverpleegkundigen, Verpleegkundigen en verzorgenden Allround. Wij zijn een toegankelijk, gedreven en enthousiast zelfsturend team waarin collega´s voor elkaar klaar staan. Wij streven naar een kwalitatief hoogwaardige cliëntzorg die aansluit bij wensen en behoeften van onze cliënt en zijn mantelzorgers.

Over jou
  • Je hebt een MBO-diploma Verzorgende IG
  • Je bent thuis in de zorg
  • Je beschermt de kwaliteit van leven van onze cliënten
  • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk en flexibel.
  • Je weet om te gaan met onverwachte situaties.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.461,95 - max. € 3.417,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV. Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Eline Vermeulen, manager zorgteams, tel 06-82579263 of Anouska van Steenhoven, wijkverpleegkundige, tel 06-13369119.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Esther Langeweg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Begeleider senioren

Tiel
20 - 32 uur
Laverhof

Flexmedewerker Laverhof

Schijndel
0 - 28 uur