zoekt een

MBO verpleegkundige in de wijk

Houd je van zelfstandig werken in een team? Ben je een aanpakker en streef jij altijd het beste na voor jouw cliënt?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken een MBO verpleegkundige voor gemiddeld 20-24 uur per week voor team Pannenhoef. Als verpleegkundige werk je zelfstandig in de wijk. Jij haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar eigen leven te leiden. Je bent hét aanspreekpunt en durft zelfstandig te handelen. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze menslievende zorg.

Jouw werkdag
Tussen 7.00 uur en 7:30 uur stap je bij de eerste cliënt binnen, dit is meneer vd Boomgaard. Dhr.zit al aan de keukentafel zijn krantje te lezen, wachtend op jou omdat jij een curve komt prikken, insuline toe komt dienen en ondersteuning komt bieden bij het douchen. Daarna kan dhr.aan zijn ontbijt beginnen als jij naar de volgende cliënt gaat. De dochter van dhr.heeft gevraagd of jij haar straks even kan bellen, zij wil graag wat met je afstemmen. Een gesprek met zijn dochter hoort ook bij jouw werk want goede zorg verlenen we samen: de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional. Maar eerst maak je je route van die ochtend af. Later op de ochtend werk je zo nodig nog wat digitale dossiers bij van de cliënten waarvan jij zorg coördinator bent of kijk je of er op kantoor nog wat gedaan moet worden. Na de lunch ga je op weg naar je middagcliënten, zoals mevrouw Ter Berg, zij heeft een wondje aan haar enkel wat 2x per week verbonden dient te worden. Je denkt als verpleegkundige creatief mee over de mogelijkheden zodat zij zo lang mogelijk regie kan blijven houden in haar leven. Zo nodig bestel je nieuw wondmateriaal en werk je het wondplan bij. Aan het einde van je middagroute heb je nog even telefonisch contact met je avond collega of de wijkverpleegkundige en kun je bijzonderheden doorspreken.

Een keer in de maand heb je een buurtteamoverleg waarin jij en je collega’s elkaar bijpraten en de bijzonderheden van het teamgebeuren doorgesproken worden. Zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in de wijk en van je team. Naast je dagelijkse werkzaamheden heb je ook een teamtaak die bij je past, als je tijd tussendoor hebt neem je de gelegenheid om hier zo nodig de werkzaamheden voor te doen.

Het verbinden van mensen: cliënten, collega’s, het netwerk en vrijwilligers, is het leukste aan mijn werk als wijkverpleegkundige. Bij Thebe krijg je als medewerker veel ruimte. Je kunt er je eigen touch aan geven en dat geeft net dat extraatje waardoor de kwaliteit van zorg omhooggaat.’
Angelique is wijkverpleegkundige en werkt al bijna 15 jaar als bij Thebe

Neem een kijkje in een werkdag.

Over jou
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling.
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk.
  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4.
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature?

Neem dan contact op met Kim Heesbeen telnr. 06-25077246 of Wendeline Sluiter telnr. 06-29552817.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Esther Langeweg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures