zoekt een

Coördinerend verzorgende IG in de wijk

Thebe Buurtteam Heikant zoekt een zorgtopper in de wijk!

Ben jij coördinerende verzorgende IG en op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de wijkverpleging?

Dan is dit iets voor jou!
Buurtteam Tilburg Heikant, is op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG in de wijk om het team te versterken. Tilburg-noord is een multiculturele wijk, waar geen dag hetzelfde is en altijd iets te beleven is.

Team Heikant bestaat uit 12 zorgprofessionals met verschillende functies, talenten en kwaliteiten. Deze talenten zetten wij dagelijks in om de beste zorg te verlenen aan de cliënten waar wij komen. Als team zijn wij flexibel en staan we voor elkaar klaar, daarnaast zij wij steeds in ontwikkeling en staan we open voor innovaties en vernieuwingen.

Team Heikant draagt zorg voor ongeveer 80 cliënten in de thuissituatie. Onze doelgroep bestaat uit o.a.: (kwetsbare) ouderen, kortdurende of chronische zorg, wondzorg en palliatieve of terminale zorg.

De cliënten variëren in leeftijd, elk met hun eigen (zorg-)vraag. Iedere cliënt is uniek en achter elke voordeur tref je een andere situatie aan. Dit houdt je scherp en maakt het werk uitdagend, hierdoor is geen enkele dag hetzelfde. De zorg veranderd en dit brengt uitdagingen met zich mee. Als team spelen wij in op deze uitdagingen door samen met de cliënten en hun naasten te kijken wat zij zelf kunnen en of de inzet van (zorg-)technologie een passende oplossing biedt voor de vraag die er lig. Het stimuleren van het behouden van regie over het eigen leven vinden wij belangrijke binnen in ons werk.

Dit geeft de uitdaging in ons werk!

Wie ben jij?
Jij hebt hart voor de zorg, toont empathie, bent, nieuwsgierig, een teamspeler en je draait je hand niet om voor veranderingen. Ook kijk je op een innoverende manier naar de zorg en ziet dit als een uitdaging. Je haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt de cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn/haar leven te leiden.

Hoe ziet deze uitdagende job eruit?
Als verzorgende IG in de wijk werk je nauw samen met de cliënt en zijn of haar netwerk, je collega’s uit je team en andere disciplines. Jij stimuleer de cliënten in hun zelfredzaamheid, met behoud van regie en eigenwaarde. Van zorg naar leven is waar jij voor staat. Het signaleren van (gezondheids-)problemen, ondersteunen bij o.a. de persoonlijke zorg, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en wondzorg zijn onderdeel van je dagelijkse werk.

Ik vind het super fijn om zelfstandig te werken in de wijk. Maar ook het samenwerken met het team en de wetenschap dat ik daar op terug kan vallen. Het werken in de wijk is gezellig en leuk, door de verschillende casussen blijft het uitdagend.

(Laura, verzorgende IG, Thebe wijkverpleging)Jouw werkdag

Over jou
 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG;
 • Je hebt affiniteit met het werken in de wijk;
 • Je bent standvastig, doortastend en een stabiele factor;
 • Je bent een teamspeler; maar kunt ook zelfstandig werken;
 • Je bent een bouwer en durft het anders het te doen;
 • Je bent innovatief en vindingrijk; Deelt graag ideeën over de beste zorg en ziet dit als een uitdaging.
 • Je staat voor kwaliteit; goede zorg staat bij jou voorop!
 • Je bent flexibel;
 • Je bent Digivaardig;
 • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.461,95 - max. € 3.417,15, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Word jij de nieuwe "WAUW\" van Thebe?
Wacht dan niet en solliciteer direct op deze uitdagende functie via de button.

Wil je eerst meer informatie of loop je graag een keertje mee?
Neem dan contact op met Armanda Melis (Manager Zorg) via tel: 06-43285582, Karen Veenis (wijkverpleegkundige) tel: 06-42351459 of met Iris Zweerts (wijkverpleegkundige) tel: 06-12042374

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Gaby Meijer
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures