zoekt een

Oproepkracht/vakantiekracht

Vind jij het leuk om als helpende, verzorgende IG of als mbo-verpleegkundige onze buurtteams doordeweeks, in de weekenden en /of vakanties te ondersteunen? Heb je een diploma of ben je (derdejaars) student en/of bijna afgestudeerd?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken een helpende, verzorgende IG of een mbo-verpleegkundige, die ons team wil ondersteunen in vakanties en op oproepbasis. Je zult, na een inwerkperiode, zelfstandig de wijk in gaan en zowel ochtend, middag als avonddiensten uitvoeren. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat ook de weekenden goed bemand zijn en cliënten ervan op aan kunnen de juiste zorg te krijgen.

Het team

In de buurtteams van Thebe staan onze bevlogen, professionele verzorgenden en verpleegkundigen voor u klaar. Wij verzorgen en verplegen voornamelijk oudere cliënten. Onze teams bieden vrijwel alle soorten thuiszorg en thuisverpleging.
Buurtteam Dorst-Teteringen bestaat uit 11 enthousiaste collega's die verzorging en verpleging aan huis bieden.

Over jou
  • Je beschikt over een diploma helpende (niveau 2), verzorgende IG (niveau 3) of mbo-verpleegkundige (niveau 4) Of je bent derdejaars student verzorgende IG, mbo-verpleegkundige en/of bijna afgestudeerd en je vindt het leuk om ervaring op te doen naast je studie.
  • Je bent flexibel en bereid om weekenden te werken.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.324,49 - max. € 3.177,10, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct met je CV

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Nicky Passchier, 06 24354314 of met Debbie van der Steen 06 43822715.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Esther Langeweg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Jozefoord

Helpende (plus) en Verzorgende IG Flexpool

Nuland
16 - 24 uur
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg