zoekt een

MBO verpleegkundige in de wijk

Ben jij een enthousiaste, gezellige en ondernemende MBO verpleegkundige? En ben jij als verpleegkundige een echte zorgverlener en wil je graag in de wijk werken? Houd je van zelfstandig werken in een team? Ben je een aanpakker, streef jij altijd naar de beste zorg en wil je graag je steentje bijdragen aan de zorg van de toekomst?

Dan is dit iets voor jou!
Als MBO verpleegkundige werk je zelfstandig in de wijk. Jij haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar eigen leven te leiden. De zorgverlening is afwisselend. Bij de ene cliënt reik je medicatie aan en dien je insuline toe, een volgende cliënt help je met persoonlijke verzorging en bij weer een andere cliënt verzorg je een wond. Je hebt nauwe contacten met mantelzorgers en andere zorgverleners die betrokken zijn bij de cliënt. Door creatief denken en door jouw kennis van verpleegtechnische handelingen zorg je ervoor dat je cliënten helpt bepaalde dingen zelf (weer) te kunnen. Zo help je hen in de thuissituatie zo veel mogelijk hun eigen leven te leiden. De uren zijn in overleg.

Dit alles in het kader van de bedoeling van Thebe (https://www.thebe.nl/over-thebe/bedoeling-van-thebe/).

Over team Chaam

Het wijkteam in Chaam is een klein, maar gezellig en warm team waar openheid en elkaar versterken voorop staat. De zorgmedewerkers staan altijd voor elkaar klaar. Iedere dag worden de diensten samen opgestart en afgesloten, onder het mom van ‘samen uit, samen thuis’.

Uiteraard werkt ook dit team volgens de bedoeling van Thebe met een blik op een duurzame wijkverpleging 2030. Zij denken hierbij aan: ‘Wat ik zelf kan, geef ik niet uit handen. Wat ik niet zelf meer kan, leer ik opnieuw of anders te doen. En wat er dan nog overblijft lossen we samen op.’

Over de buurt

Wat maakt deze buurt nou zo bijzonder? Chaam, Galder en Strijbeek zijn drie dorpen die grenzen aan België, een mooi buitengebied waar de Brabantse gezelligheid hoogtij viert. Iedereen groet elkaar op straat en er heerst een hele fijne sfeer. Galder en Strijbeek maken deel uit van de gemeente Chaam wat onderdeel is van de ABC gemeenten. Hier werken we hard aan een samenwerking met alle ketenpartners.

Over jou

  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel en houdt van afwisseling
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk.
  • Je weet om te gaan om onverwachte situaties.
  • Je beschikt over een diploma verpleegkundige niveau 4 en bent BiG-geregistreerd.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Mireille Appels telnr. 06-14 67 09 88 of Lizzy Ansems telnr. 06-20 8 82 16.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Esther Langeweg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures