zoekt een

Coördinerend verzorgende IG / MBO verpleegkundige in de wijk

Wij zoeken collega's met een diploma MBO verzorgende IG of Verpleegkunde. Ben jij een gedreven en enthousiaste zorg professional?

Dan is dit iets voor jou!
Je werkt zelfstandig in de wijk. Jij haalt energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar eigen leven te leiden. Je bent als verpleegkundige / verzorgende IG hét aanspreekpunt en durft zelfstandig te handelen. Kortom, een afwisselende en uitdagende baan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan onze menslievende zorg.

Jouw werkdag
Na een ontbijt aan je eigen keukentafel heb je even contact met je collega per telefoon en start je jouw route door de wijk (gelegen in Baarle-Nassau, Ulicoten en Castelré). Je helpt cliënten met alledaagse bezigheden, neemt bloeddruk op of verzorgt wonden. Binnen het wijkteam coördineer jij de zorg voor je eigen cliënten, van dagelijkse verzorging tot zorgtechnologische handelingen, voor de zorgtechnologische handelingen krijg je scholingen om de cliënten te helpen.. Mevrouw Van de Zanden staat niet op de planning maar heeft nog wat vragen over de medicijndispenser die ze sinds kort gebruikt. Met jouw kennis van medische handelingen weet je haar weer op de goede weg te helpen. De rest van jouw dag zit vol: digitale dossiers bijwerken op je iPad, contact met familie, mantelzorgers en andere zorgverleners. Op het einde van jouw route, ga je langs het wijkgebouw voor een kopje koffie met je collega’s en ben je in de gelegenheid met elkaar te overleggen. Bij Thebe krijg je de ruimte om zoveel mogelijk zelfstandig te organiseren. Ja, met jouw goede zorg en betrokkenheid maak jij het verschil voor cliënten. Dat maakt werken bij Thebe zo prettig.

Over jou

  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk
  • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG of verpleegkundige mbo niveau 4
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie (voor de MBO verpleegkundige functie)
  • Je bent in het bezit van auto of scooter en kan hiermee gemakkelijk van A naar B in ons mooie werkgebied dat van Castelré en Ulicoten loopt tot aan de grens in Baarle-Nassau. Hiervoor ontvang je een goede kilometervergoeding volgens de CAO VVT.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.461,95 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature?

Neem dan contact op met Cynthia Wolswijk telnr. 06-82802814 of Jolanda Hermans telnr. 06-46725273

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Esther Langeweg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Nachtzorg Phila Rank, Gorinchem

Gorinchem
16 - 32 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider Complex zorgintensief

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur