zoekt een

MBO verpleegkundige (PG)

Thebe Lucia heeft een specialisatie voor psychogeriatrie met complex en onbegrepen gedrag. Een specialisme dat uitdagend is en bij het inzetten van de juiste interventies veel voldoening oplevert. Beschik je over de kennis en vaardigheden om de bewoners met complex en onbegrepen gedrag te analyseren, te observeren en daarmee kwaliteit van leven te bieden. Of wil je dit allemaal leren? Hou je ervan om je kennis te delen met collega’s? En vind je het ook nog eens leuk om mee te denken en te werken aan de toekomst van de zorg?

Dan is dit iets voor jou!
Met jouw gespecialiseerde expertise als MBO-verpleegkundige weet jij in te spelen op het gedrag van de bewoners, wat voort kan komen uit verschillende ziektebeelden. Samen met de bewoners, hun naasten en andere zorgspecialisten biedt je passende zorg en door de wensen en behoeften van de bewoners te respecteren zorg je ervoor dat ze hun dagen op een prettige manier doorkomen. Zo creëer je een veilige omgeving, waarbij dagelijkse bezigheden samen met de cliënten worden vormgegeven. Je voegt kwaliteit toe aan de dagen van cliënten, passend bij hun niveau en draagt bij aan de zelfredzaamheid.

De afdeling waarop je komt te werken is een leerafdeling. Dit betekent dat je in jouw functie, samen met je collega’s, ook de leerlingen begeleid die hier werken.

Binnen Thebe zoeken we natuurlijk zorgmedewerkers die zorg willen verlenen, maar we zoeken ook zorgmedewerkers die graag mee willen denken over de toekomst van de zorg, want we staan voor behoorlijk wat uitdagingen. Wil jij als MBO-verpleegkundige mede architect zijn van die toekomst en bouwen aan de zorg voor de komende jaren? Dan is werken bij Thebe een uitgelezen kans.

Mogelijkheden om te ontwikkelen

Jouw kennis en ervaring als MBO-verpleegkundige kun je bij ons in de praktijk brengen. Daarnaast blijf je continu op zoek gaan naar verbeteringen en nieuwe inzichten op jouw eigen zorgskills en die van je collega’s en dus van Thebe Lucia. Samen tillen jullie de zorg naar een hoger niveau. Er zijn veel mogelijkheden om verder te groeien als zorgprofessional. Dat moedigen we ook zeker aan. En heb je nog niet veel kennis en ervaring? Dan helpen wij je daar graag aan.

Nieuwbouw- en verhuisplannen

Binnen Thebe Lucia zijn er volop nieuwbouw- en verhuisplannen. Hier wordt al hard aan gewerkt. Deze plannen krijgen steeds meer vorm. Dat doen we samen. Iedereen kan en mag hierover meedenken. Dit geldt ook voor de afdeling waar je komt te werken.

Over jou

  • Je een afgeronde MBO opleiding verpleegkunde niveau 4 hebt en BIG geregistreerd bent
  • Jouw hart uitgaat naar gespecialiseerde psychogeriatrie cliënten, bij voorkeur heb je zelfs enige ervaring met deze doelgroep of een aanvullende opleiding richting gespecialiseerde psychogeriatrie
  • Je je kunt inleven in een ander en daardoor kunt achterhalen wat de wensen en behoeften zijn
  • Je oplossingsgericht denkt en een proactieve werkhouding hebt
  • Je reflectief bent en in staat jouw zorg elke dag weer te verbeteren en hierin jouw collega’s mee te nemen

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt de vacature van MBO verpleegkundige jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature?

Neem dan contact op met Willem Kastelein manager Thebe Lucia, via telnr. 06- 14459286.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg