zoekt een

MBO Verpleegkundige

Thebe Brabantpark zoekt een nieuwe collega verpleegkundige MBO, zoek jij een leuke uitdagende baan?

Dan is dit iets voor jou!
Als verpleegkundige maak je deel uit van een team. Jij bent onze ideale medewerker als je breed inzetbaar bent, coördinerend kan optreden en kunt samenwerken met diverse disciplines. Wij bieden jou de uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid om verder te groeien als zorgprofessional. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen, ideeën en mogelijkheden.

Thebe Brabantpark is een kleinschalige woonvoorziening, midden in de wijk Brabantpark.
Brabantpark heeft 4 woningen met elk 6 cliënten met voornamelijk lichamelijke beperkingen. Samen met de cliënt, hun naasten en andere zorgverleners werken we aan de hoogst haalbare kwaliteit van leven die past binnen zijn leefomgeving. We denken in mogelijkheden en kansen en blijven de mens achter de problematiek zien. Want ieder mens is waardevol en welkom.

Jouw werkdag
Je start als verpleegkundige de dienst met volledige aandacht voor de bewoners waarmee je tijdens je werktijd contact hebt. Je bent oprecht belangstellend naar hun verhaal en hebt respect voor hun wensen en vragen. Je stelt de bewoner centraal en organiseert en coördineert alle daarmee samenhangende ondersteunende (administratieve) werkzaamheden. Je bent ook vraagbaak voor de andere zorgmedewerkers.

Over jou
Jij bent de zorgtopper met de volgende kwaliteiten;
  • Een kleinschalige woonvoorziening met daarbij een zelfstandig takenpakket spreekt jou aan.
  • Jij ziet het unieke in elk mens en weet een omgeving te creëren die aansluit op die behoefte. Jij kijkt en luistert met aandacht en werkt nauw samen met de cliënt, hun naasten, je collega’s en andere zorgverleners. Jij ziet wat nodig is in de dagelijkse zorg en doet al het mogelijke om het te realiseren.
  • Jij bent proactief en reflectief ten aanzien van je persoonlijke ontwikkeling en ziet het als uitdaging om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Je durft aan en door te pakken binnen de mogelijkheden van de locatie.
  • Jij beschikt uiteraard over het diploma Verpleegkundige MBO en bent BIG geregistreerd.
  • Wij bieden de mogelijkheid om samen te roosteren, om een zo'n goed mogelijke balans te vinden tussen werk en privé. Samen komen we daar het beste aan uit.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Monique Matthijssen, telnr. 06 - 30 11 90 17.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider woongroep

Sterksel
24 - 36 uur
Máxima MC

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Veldhoven
28 - 36 uur