zoekt een

Bijbaan in de zorg

Vind jij het als student verzorgende IG of student verpleegkunde leuk om zorg te bieden aan huis? Of ben je hier benieuwd naar? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet! Samen met jou kijken we dan graag naar de mogelijkheden. Binnen ons team draaien wij over het algemeen geen gebroken diensten!

Dan is dit iets voor jou!
Als student verzorgende IG of verpleegkunde werk je zelfstandig in de wijk en heb je te maken met veel verschillende zorgvragen van cliënten. Natuurlijk word je eerst ingewerkt binnen ons team zodat je met een fijn en bekwaam gevoel zelfstandig de wijk in kan gaan. Van tevoren kijken we samen met jou welke handelingen jij al wel mag en kan doen en welke nog niet. In de wijk komen we namelijk van alles tegen. Van katheterzorg tot aan hulp bij het douchen en van injecteren tot aan oefenen met een cliënt om zelf de steunkousen aan te kunnen doen.

Jij haalt je energie uit persoonsgerichte zorg en helpt je cliënt in de thuissituatie zo veel mogelijk zijn of haar leven te leiden. Hierin kijk je tevens naar de mogelijkheden op gebied van zelfredzaamheid, eventueel met hulp van een collega. Je bent het aanspreekpunt van de cliënt en diens naasten en je durft te handelen in soms complexe of acute situaties. Natuurlijk is er altijd een collega bereikbaar in de wijk waarop jij terug kan vallen wanneer je hulp nodig hebt. Daarnaast heb je in de wijk tevens contact met andere disciplines zoals bijvoorbeeld de ergotherapeut en de apothekersassistente. Samen met het zelfsturende team bewaak je de kwaliteit van zorg voor de cliënt.

Kortom, een afwisselende en uitdagende bijbaan waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan ons menslievende zorg. Je werkt binnen je eigen buurtteam samen met zo’n 15 andere collega’s en een manager op afstand. Dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid. De uren zijn in overleg te bepalen, een 0-uren contract behoord ook tot de mogelijkheden. Het hebben van een rijbewijs en beschikking tot een auto is een pré, maar voor de sportievelingen onder ons, het is op de fiets ook te doen. Bij het kantoor in de wijk staat een elektrische deelfiets die iedereen in het team kan gebruiken.

Heb je interesse, neem contact op en loop gerust een keertje mee!

Jouw werkdag
Vandaag heb je een ochtenddienst. Vanuit huis start jouw route in de wijk rond 7.30 uur. Je verzorgt wonden, helpt cliënten bij de persoonlijke verzorging, geeft adviezen om te werken naar zelfstandigheid wanneer dit haalbaar is, geeft injecties, katheterzorg en nog andere voorkomende verpleegtechnische handelingen. Wanneer jij jezelf niet bekwaam voelt voor een bepaalde verpleegtechnische handeling maar deze al wel op school hebt gehad, helpen wij jou als team hier graag bij! Wanneer je de handeling nog niet op school hebt gehad, passen wij hier de route op aan. Bijzonderheden rapporteren doe je via de Ipad. In het kort gezegd is werken bij Thebe dus erg leerzaam, afwisselend en dynamisch!

Over jou
  • Je vraagt op tijd om hulp, je kent je grenzen in bekwaam- en bevoegdheid en hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je vindt het leuk om ervaring op te doen naast je studie.
  • Je haalt er energie uit om cliënten te stimuleren in de zelfredzaamheid.
  • Je bent hulpvaardig, vriendelijk en flexibel.
  • Je weet om te gaan met onverwachte situaties.
  • Je kunt je goed inleven in een ander.
  • Je doet de opleiding verzorgende IG of verpleegkunde, MBO of HBO. Je zit minimaal in je tweede leerjaar.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.210,77 - max. € 2.938,60, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Marsha van Eijk op 06-51115747 of met Emma Bloemendaal op 06-82530514.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Yvonne de Laat
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Sint Anna

Eerstverantwoordelijk Verzorgende IG

Boxmeer
In overleg
Het Laar

Flexpooler in de zorg niveau 3-IG

Tilburg
In overleg
Neos

Verzorgende IG Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur