zoekt een

MBO verpleegkundige in de wijk

Krijg jij als verpleegkundige veel energie van één op één contact met cliënten en werk je graag zelfstandig in de zorg? Hecht je veel waarde aan werken in je eigen wijk, het liefst dichtbij huis?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe Wijkverpleging Wijk en Aalburg is op zoek naar een verpleegkundige! Je krijgt alle vrijheid om als verpleegkundige aan de slag te gaan, je werkt alleen in de wijk en maakt onderdeel uit van het wijkteam. Als verpleegkundige verleen je curatieve en preventieve zorg bij cliënten thuis. Je begeleidt de cliënt en kijkt wat nodig is om goed thuis te kunnen wonen. Zo stimuleer je de zelfredzaamheid. Jij bent als MBO verpleegkundige hét aanspreekpunt voor de cliënt zijn naasten en hebt contact met andere zorgverleners.

Bij Thebe werken we in een zelfstandig team. De verantwoordelijkheid voor de zorgverlening ligt bij jou als verpleegkundige en je directe collega’s in je team. Dat spreekt je aan en daarbij voel je je thuis. Je werkt samen met zo’n 15 andere zorgcollega’s en een manager op afstand. Dat betekent veel vrijheid en zelfstandigheid. Je werkt digitaal met een IPad.

Jouw werkdag
De ochtend start meestal om 7:00. Vanuit thuis ga je op pad naar je eerste client. Je route vind je op je Ipad. In de ochtend ben je bezig met allerlei verschillende zorgvragen. ADL-zorg, complexere zorg, wondzorg of cliënten begeleiden met hun medicatie of in hun dagelijkse routine. Na je route ga je langs op kantoor om eventueel nog te overleggen met collega’s. Je bent Eerst Verantwoordelijk Verpleegkundige (EVV) voor verschillende cliënten. Bij deze cliënten hou jij het digitale zorgdossier op orde en heb je contact met de mantelzorger, huisarts of andere betrokkenen bij de zorg. Je evalueert regelmatig en stelt de zorgdoelen op.

Daarna maak je de registratie in orde en dan is je dienst weer voorbij.

Heb je een middagroute, dan is je werkgebied iets uitgebreider omdat deze route met drie teams samen gedraaid wordt. Je hebt dan ook de bereikbare dienst en neemt telefoontjes in ontvangst van zorgvragers, mantelzorgers, huisartsen, nieuw zorgvragers e.d.

Om de vier weken is er een team-overleg in de middag. Daarnaast hou je dagelijks contact met je collega’s via KPN-messenger en telefonisch.

Elk teamlid heeft een extra taak, zo zou je aandachtsvelder medicatie kunnen zijn, of verantwoordelijk voor de mic en mim meldingen. Deze breng je dan ook in binnen het team.

De avondroute start om 18:00. Je helpt en ondersteunt clienten bij hun zorgvragen. Soms complex, soms enkel een steunkous uit trekken.

Zo werken we er samen aan om onze cliënten zo zelfredzaam mogelijk te houden.

Over jou
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken.
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling.
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk.
  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO niveau 4.
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.495,33 - max. € 3.575,63, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature?

Neem dan contact op met Corine Versteeg telnr. 06-23507898 of Joyce Nooijen telnr. 06-30843988.

Over Thebe
Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Floortje Jansen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg