zoekt een

MBO Verpleegkundige

Werk je graag in een klein team op een kleine locatie in een dorp? Waarbij door medewerkers en bewoners het dorpsgevoel gekoesterd wordt?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe De Geerhof ligt in Chaam op +/- 15 km van Breda en Tilburg vandaan. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners en hun familie zich thuis voelen bij ons. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Het streven is altijd dat elke cliënt van De Geerhof zich thuis en op zijn/haar gemak voelt.

Je maakt deel uit van een klein zelfstandig team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse zorg en welzijn van de bewoners. De bewoner staat centraal, we werken in samenspraak en onderlinge afstemming met de bewoner en hun naasten. Wij gaan met hen in gesprek, luisteren naar hen en kijken voornamelijk naar de mogelijkheden. Wij stimuleren hen om zelf te doen wat zij nog kunnen, met hulp van hun naasten of van onze medewerkers als dat nodig is. Met mensgerichte zorg streven we naar kwaliteit van leven.

Jezelf verplaatsen in iemands behoeften en wensen staat in jouw rol als verpleegkundige iedere dag centraal. Niet één dag is hetzelfde. Samen met collega’s, familie en vrijwilligers weet je een veilige omgeving te creëren. Je ziet het unieke in elke mens en weet de eigen regie te waarborgen waarbij het leven voortzetten centraal staat. Dit sluit aan op de “Bedoeling” van Thebe. Jouw kennis en ervaring deel je ook met het team, zodat er sprake is van persoonlijke - en teamontwikkeling.

Over jou
 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige MBO (Of je studeert binnenkort af) en hebt een geldige BIG registratie.
 • Je bent een enthousiaste, deskundige, warme persoonlijkheid met passie voor de zorg en grote affiniteit voor kwetsbare zorgvragers.
 • Je bent iemand die graag bijdraagt aan het welzijn van ouderen en hun naasten.
 • Je hebt respect voor eigenheid en waardigheid van elke bewoner en bent flexibel, actief en zelfstandig.
 • Je bent communicatief vaardig, representatief, en rustig van aard.
 • Je bent laagdrempelig in contact en een verbinder in contact met teamleden en mantelzorgers.
 • Je geeft en ontvangt feedback en waardering aan je collega’s en kunt goed samenwerken.
 • Je bent flexibel.

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt deze functie bij de Geerhof je aan? Solliciteer dan direct met jouw CV.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Noortje Backx, bereikbaar op het algemeen nummer van De Geerhof 0161-458 811.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

(toekomstig) Transferverpleegkundige Ouderenzorg

Oosterhout
8 - 12 uur
Laverhof

Verpleegkundig team

Schijndel
0 - 20 uur