zoekt een

Studentenbaan in de zorg

Zorgstudenten gezocht! Breda Ijpelaar-Overakker.

Vind jij het leuk om als helpende, verzorgende IG of als verpleegkundige onze buurtteams in de weekenden en /of vakanties te ondersteunen? Heb je een zorg gerelateerd diploma, ben je student in de zorg of heb je bijna een zorgdiploma afgerond?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zoeken verzorgenden IG, MBO of HBO verpleegkundigen die onze teams willen ondersteunen in de weekenden. Je zult, na een inwerkperiode, zelfstandig de wijk in gaan en zowel ochtend, middag als avonddiensten uitvoeren. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat ook de weekenden goed bemand zijn en cliënten ervan op aan kunnen de juiste zorg te krijgen.

Het team
In onze wijk Ijpelaar-Overakker zie je met name ruime middenstandswoningen tot rijtjeswoningen en verschillende appartementencomplexen. Het is een interessante en inspirerende wijk waar veel cliënten bovengemiddeld zijn opgeleid.

Verschillende cliënten zijn op zeer hoge leeftijd van 90 jaar of ouder. Er komen verschillende zorgvragen binnen. Het varieert van hulp bij de persoonlijke verzorging zoals wassen en aankleden, wondverzorging, gespecialiseerde verpleging tot aan terminale zorg waarbij iemand thuis wil sterven. Ons team levert zorg aan cliënten vanuit de zorg verzekeringswet (ZVW) en de wet langdurig zieken (WLZ). De leveringsvorm is in Natura (ZIN).

Ons team bestaat uit 5 helpende plus, 4 verzorgende IG, 2 MBO verpleegkundige en 1 Mbo verpleegkundige in opleiding HBOV en 1 wijkverpleegkundige. Daarnaast zijn er nog 3 collega's met een 0-uren contract aan ons team verbonden. In onze wijk kun je op fiets komen en is er een leenfiets aanwezig. Reisafstand is minimaal. Er zijn routes die geheel in hetzelfde appartement gelopen kunnen worden.

Over jou
  • Je bent student verzorgende IG, MBO VP of HBO VP en/of bijna afgestudeerd.
  • Je vindt het leuk om ervaring op te doen naast je studie, vakantiewerk te doen en wellicht in aanmerking te komen voor een vaste baan in de zorg?
  • Je bent flexibel en bereid om weekenden te werken

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.285,77 - max. € 4.370,94, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Margret Petterson op via tel. nr. 06-13128911

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Joris Zorg

VASTE NACHTDIENST IG-ER

Vessem
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende IG

Geldrop
In overleg