zoekt een

Verpleegkundige met verlopen BIG registratie

BIG verlopen en interesse in HERREGISTRATIE ?

Heb je in de zorg gewerkt maar geen BIG registratie meer?

Dan is dit iets voor jou!
De wet BIG regelt via registratie en titelbescherming voor diverse beroepsgroepen indirect de kwaliteit van de zorg. Als je MBO of HBO verpleegkundige bent maar je BIG registratie is verlopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om je herregistratie te realiseren.

Ervan uitgaande dat je niet aan de werkervaringseis/urennorm voldoet (als dat wel het geval is kun je je gewoon administratief herregistreren), kun je met zelfstudie of via externe scholing bij een aangewezen ROC aan de scholingseis gaan voldoen en daarmee een herregistratie aanvragen.

Via onderstaande links vind je uitleg over de procedure voor BIG herregistratie en meer.

https://www.bigregister.nl/ en https://www.herregistratiewetbig.nl/

Voor studenten; de onlinestudiewijzer vind je hier:

https://media.consortiumbo.nl/medium/hcgv-jkq31s/pad/#/

Jouw werkdag
Je verpleegt, verzorgt en begeleidt bewoners. Of het nu gaat om stomazorg, injecteren, sondevoeding of ondersteuning bij gezondheidsproblemen, jij voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en denkt creatief mee over de mogelijkheden. Deze ochtend heb je overleg met het echtpaar Pietersen. Zij heeft meer zorg nodig dan hij en je gaat het gesprek met hen aan. Aan jou de uitdaging om samen naar een oplossing te zoeken. Gedurende de dag heb je contacten met allerlei vakmensen: zorgspecialisten, huisartsen en collega’s uit je team. Dan is het alweer tijd voor de lunch en je ronde te vervolgen. Vervolgens werk je de dossiers bij en gaat aan de slag met een complexe zorgaanvraag. De afwisseling, dynamiek en de persoonlijke aandacht die je kunt geven aan je cliënten, dat maakt werken bij Thebe zo prettig.

‘Ik ga met een goed gevoel naar huis als ik de juiste balans vind tussen aandacht voor de cliënt en het bedrijfsmatige belang. Zelf meedenken en jezelf ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen aandachtsgebied kiezen, daar is ruimte voor en dat maak het leuk.’
Diny, leerling verpleegkundige/zorgcoördinator, werkt 5 jaar bij De VloetOver jou
  • Je wilt je inzetten voor je herregistratie om vervolgens als verpleegkundige aan de slag te gaan binnen de wijk of intramurale setting.
  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO of HBO.
  • Kandidaten voor het BIG herregistratietraject werken minimaal 16-20 uur bij Thebe. Pas als de kandidaat in dienst is gaat het traject lopen. Omdat men niet BIG geregistreerd is begint men als 3IG-er. Zodra de big registratie is behaald wordt het contract omgezet naar de gewenste/afgesproken functie. Het traject zelf is er een van zelfstudie of indien nodig van scholing op een ROC (er is een beperkte keuze).
  • Begeleiding is er in de vorm van het inwerken op de werkplek en het volgen van de relevante verpleegtechnische handeling in het ThebeleertPortaal. De kosten worden vergoed door Thebe waarbij een terugbetaalregeling wordt afgesproken (gezien de kosten veelal voor de duur van 2 jaar).

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
  • Een fijne werksfeer
  • Mogelijkheden om verder te groeien
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Reageer dan direct met jouw CV en korte motivatiebrief. Meer weten over deze vacature? Bel naar Bregje van Gorkum, recruiter, telefoon 06 –57111185.

Helaas kunnen wij voor deze vacature geen sollicitaties in behandeling nemen van kandidaten die niet in (vaste) dienst willen komen bij Thebe.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Yvonne de Laat
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg