zoekt een

MBO verpleegkundige (oproep)

Hospice Francinus de Wind biedt een warm thuis met deskundige begeleiding, behandeling en een respectvolle 24-uurszorg op individueel niveau. Een warme en veilige plek voor onze gasten en naasten bieden in een kwetsbare fase van het leven is onze grootste drijfveer.

Spreekt dit jou aan en ben je in staat om te schakelen tussen palliatief hoog complexe zorg en aansturing van vrijwilligers? Ben je daarnaast sensitief voor individuele behoeften, maar sta je ook sterk in je schoenen en ben je kordaat in het nemen van beslissingen?

Dan is dit iets voor jou!
Als verpleegkundige in Hospice Francinus de Wind ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het hospice. Je verleent zorg, adviseert, coacht en coördineert. Samen zorg je voor een prettige, comfortabel, afgestemde en goed georganiseerde omgeving voor onze gasten en naasten.

Voor jou is elke gast een individu met een eigen verhaal en eigen behoeften. Door hier goed naar te luisteren en in afstemming met naasten en betrokken hulpverleners stel je een zorgplan op. In samenwerking met jouw collega’s verpleegkundigen, verzorgenden en een team van gedreven vrijwilligers richt je de zorg in.

Als verpleegkundige ben je de deskundige op het gebied van verpleegtechnische handelingen en verricht je preventieve en curatieve werkzaamheden. Daarnaast heb je ook een begeleidende, adviserende en voorlichtende rol aan gasten en hun naasten, en een coachende en coördinerende rol richting de vrijwilligers.

Binnen het Hospice bieden we 24 uurs zorg en als verpleegkundige ben je bereid en in staat om alle verschillende diensten te werken. Je werkt zelfstandig en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je iemand die graag samenwerkt met verschillende type mensen en professionals, en sta je voor je collega’s klaar.

Hospice Francinus de Wind
Hospice Francinus de Wind staat voor warm, waardig en waardevolle zorg in de laatste levensfase. Die zorg wordt verleend door professionele, deskundige zorgverleners, gecombineerd met een groep betrokken vrijwilligers. Hospice Francinus de Wind biedt een onderdak voor acht volwassen gasten. Iedere gast heeft een eigen zit-slaapkamer, met een eigen faciliteiten (toilet, douche, keukenblok).

Het Hospice is een samenwerkingsverband tussen regionale huisartsen, Thebe, MijZo en Stichting Cini de Wind. Elk van de partijen levert een specifieke bijdrage, waarvan Thebe de verpleegkundige zorg voor haar rekening neemt. Het team bestaat uit 10 verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en een groep gedreven vrijwilligers. Algemeen manager Baukje Lycklama à Nijeholt is verantwoordelijk voor de aansturing en dagelijkse gang van zaken binnen het Hospice.

Over jou
 • Afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4 of 5, BIG geregistreerd
 • Een aanvullende opleiding richting palliatief terminale zorg is een pre, aantoonbare interesse in palliatieve zorg is een vereiste.
 • Een aantal jaar ervaring in een omgeving met hoog complexe en/ of palliatief terminale zorg.
 • Bekwaam in het uitvoeren van medisch technische handelingen.
 • Affiniteit met complementaire zorg
 • Bereid en in staat tot zelfstandig en verantwoordelijk functioneren waar het accent ligt op klantgerichte zorg.
 • Flexibel inzetbaar in alle diensten.
 • Bestand tegen emotionele belasting en anderen hierin kunnen steunen.
 • Communicatief sterk, goed organisatie vermogen en stress bestendig
 • In het bezit van BHV is een pré of bereidheid om deze te behalen.
 • Vertrouwd zijn met PC-gebruik (tekstverwerking, e-mail en internet).

Wij bieden
Als je werkt bij Thebe, beteken je iets voor een ander. Dat waarderen wij. Daarom bieden we jou:
 • Een fijne werksfeer
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Naast je salaris (conform CAO VVT), min. € 2.620,33 - max. € 3.754,41, krijg je ook een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Ook kun je gebruik maken van de collectiviteitskorting op verzekeringen, korting op een private leaseauto en van het Thebe meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (korting op de aanschaf van bijvoorbeeld een (E)bike, fitness abonnement of mobiel/laptop/iPad).

Solliciteren
Ben je enthousiast over de functie van verpleegkundige voor Hospice Francinus de Wind? Reageer dan direct met jouw CV.

Voor meer informatie kun je terecht bij algemeen manager Baukje Lycklama, telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag op 0416-315800.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Gaby Meijer
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Verpleegkundig Medisch Assistent B

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Son & Breugel

Son en Breugel
In overleg