Bijbaan Zorgstudent

Vitalis is dé specialist in de ouderenzorg en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen op 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen. Onze missie is: de kunst van het gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is, waarbij zelf doen, meedoen en ertoe doen voorop staan. Wij geloven in het elke dag bijzonder maken en het ervaren van (kleine) momenten van geluk. Als medewerker, oudere in de wijk, bewoner, vrijwilliger, mantelzorger of cliënt. Met een breed aanbod aan activiteiten, kunst en cultuur maakt Vitalis het verschil.

Vitalis, de maatschappij en het zorglandschap veranderen. Vitalis is een wendbare organisatie, beweegt mee met veranderingen en zet sterk in op innovatie en technologie, om onze missie nog beter in te kunnen vullen. Bouw jij met ons mee aan onze toekomstbestendige organisatie?
Volg je een zorgstudie en wil je daarnaast ook al graag in de (ouderen)zorg werkzaam zijn? Samen kijken we graag naar een passende functie, locatie, doelgroep en uren voor je!

Bijbaan Zorgstudent
uren zijn samen te bepalen in overleg met jou

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
We zijn voor een aantal locaties op zoek naar gemotiveerde zorgstudenten, waarbij we graag samen met jou kijken naar de best passende plek.

Dit is afhankelijk van je studie, maar ook van jouw voorkeur voor een bepaalde locatie, doelgroep, uren en functie. Samen kijken we graag met jou naar de mogelijkheden. Wil jij juist op meerdere locaties werken? Dat kan natuurlijk ook! Dan is werken als student bij Vitaal Flex wat voor jou.

Wat ga je precies doen?
Jij bent als zorgstudent van grote waarde voor onze bewoners. Je levert een belangrijke bijdrage aan het bezorgen van geluksmomenten voor de bewoners. Je geeft de bewoners persoonlijke aandacht en je draagt bij aan een rustige woon- en leefomgeving. Als zorgstudent help je mee met het opmaken van het bed, ondersteun je bij de ADL zorg en mag je bepaalde medische handelingen uitvoeren. Natuurlijk wel aan de hand van de kennis en ervaring die je al hebt opgedaan tijdens je studie. Tevens ondersteun je waar nodig de bewoners bij eet- en drinkmomenten. Je signaleert veranderingen en meld deze aan je zorgcollega’s. Kortom: een super belangrijke functie in de zorg, die bijdraagt aan het geluk van onze ouderen.

Wat neem jij mee?
Je volgt een opleiding MBO Verzorgende/MMZ, MBO Verpleegkunde of HBO Verpleegkunde en bij voorkeur heb je een stage afgerond in de ouderenzorg. Afhankelijk van waar je staat in je studie kijken we wat de mogelijkheden voor je zijn.

Verder ben je:
  • Flexibel inzetbaar in de weekenden en vakanties (eventueel ook de avonden)
  • Enthousiast en een aanpakker
  • Persoonsgericht in je werk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een groot hart voor ouderen en zoekt naar de kleine dingen die bijdragen aan het geluk van onze bewoners!

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een toffe bijbaan waarin je jezelf verder kan ontwikkelen als zorgprofessional. Je doet kennis en ervaring op bij een specifieke doelgroep die bij jou past!
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Een startsalaris van minimaal € 13,30 bruto per uur (deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald, afhankelijk van jouw opleiding en leerjaar, in FWG 15 t/m FWG 35)
  • De toeslagen voor onregelmatige uren, eindejaarsuitkering en vakantiegeld komen hier nog bij. Mooie verdiensten voor een bijbaan die voldoening geeft en waardevol is voor jouw toekomstige loopbaan.
  • Een bijbaan in de zorg die je perfect kunt combineren met andere belangrijke zaken in het leven van een student. We kijken graag naar wanneer jij beschikbaar bent.
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog inhoudelijke vragen bel dan Mandy Peters, op tel. 06 – 1047 3613. Heb je nog andere vragen stuur me een mail via werken@vitalisgroep.nl.

Contact

Cindy Crista Hermien Bertie Maria Martes - Elbers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG

Tilburg
24 - 36 uur
Stichting Land van Horne

Zorgondersteuner (in opleiding)

Budel
12 - 16 uur