Medewerker Huishoudelijke Services, diverse locaties Eindhoven

Vitalis is dé specialist in de ouderenzorg en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen op 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen. Onze missie is: de kunst van het gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is, waarbij zelf doen, meedoen en ertoe doen voorop staan. Wij geloven in het elke dag bijzonder maken en het ervaren van (kleine) momenten van geluk. Als medewerker, oudere in de wijk, bewoner, vrijwilliger, mantelzorger of cliënt. Met een breed aanbod aan activiteiten, kunst en cultuur maakt Vitalis het verschil.

Vitalis, de maatschappij en het zorglandschap veranderen. Vitalis is een wendbare organisatie, beweegt mee met veranderingen en zet sterk in op innovatie en technologie, om onze missie nog beter in te kunnen vullen. Bouw jij met ons mee aan onze toekomstbestendige organisatie?
Voor een aantal van onze woonzorg locaties in Eindhoven zijn we op zoek naar gemotiveerde collega’s:

Medewerker Huishoudelijke Services, diverse locaties in Eindhoven
Uren in overleg

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Vitalis biedt diverse woonzorgconcepten aan ouderen, waardoor al onze locaties en afdelingen verschillend zijn. Geen enkele werkplek is hetzelfde. We zijn op zoek naar collega's voor onze locaties Wissehaege, Vonderhof en Peppelrode. Samen met jou bepalen we welke locatie het beste past bij jouw wensen en voorkeuren.

In de teams werk je (onder andere) samen met Verpleegkundigen, Verzorgenden, studenten en vrijwilligers.

Wat ga je precies doen?
Behalve dat je er natuurlijk voor zorgt dat de appartementen van onze bewoners er weer piekfijn uit zien, heb je ook oog voor de bewoners zelf. Waar mogelijk betrek je hen bij jouw werk en zorg je er samen voor dat alles er weer netjes uit ziet. Een gesprek en een grapje met onze bewoners ga jij dus zeker niet uit de weg.
Verder op sommige locaties help je de zorg door een aantal ondersteunende taken uit te voeren, zoals het verzorgen van de was en het afval opruimen. Ook kan het zijn dat we jouw hulp vragen voor schoonmaakwerkzaamheden in de huiskamer van een afdeling of in de openbare ruimtes van onze locatie.

Wat neem jij mee?
Je gaat proactief te werk en ziet het werk liggen. Werken met ouderen vind je heerlijk! Je hebt ervaring met schoonmaakwerkzaamheden, maar je motivatie voor de zorg is net zo belangrijk. Ervaring binnen een zorginstelling is een pré. Tevens beschik je over een flexibele werkhouding en ben je van maandag t/m vrijdag inzetbaar. De diensten starten ongeveer om 7.30u en duren tot uiterlijk 16.00u. Dit is afhankelijk van de locatie, de hulpvraag en de planning. Wil je alleen ochtenden werken (7.30 - 11.30 uur), dan is dit ook mogelijk op bijvoorbeeld locatie Peppelrode en Wissehaege.
Door de aard van je werkzaamheden is het belangrijk dat je beschikt over een goede fysieke conditie.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waarbij jouw input telt
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid.
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
  • Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 15 (min. € 13,30 – max. € 16,24 bruto per uur), afhankelijk van je ervaring).
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).

Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar werken@vitalisgroep.nl.

Contact

Roel Johannes Maria Schillings
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgokee B.V

Facilitair Medewerker

Eindhoven
20 - 28 uur
Sint Jozefoord

Huishoudelijke hulp bij mensen thuis

Nuland
16 - 20 uur
Stichting PSW

Vacature huishoudelijk medewerker AC Pappelhof

Roermond
8 - 16 uur