Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige

"Het mooiste aan werken in de wijk is dat je de mensen in hun eigen thuissituatie ziet. Door alert te zijn, kun je veel nuttige informatie afleiden uit allerlei factoren, zoals de staat van het appartement. Wanneer een oudere voor het eerst zorg nodig heeft, kom ik langs. De belangrijkste vraag is: Wat heeft deze persoon voor zorg nodig?"

Voor verschillende locaties in Eindhoven zijn wij op zoek naar een:

Wijkverpleegkundige

Aantal uur in overleg

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?
Vitalis is expert in alle fases van de ouderenzorg met 22 locaties verspreid over Eindhoven, één in Geldrop en één in Heerlen. Woon je in de regio en wil jij shinen met jouw toegevoegde waarde in de ouderenzorg? Dan durven we hardop te zeggen dat we jou altijd een passende baan kunnen bieden.

Binnen alle teams werk je samen met collega-verpleegkundigen, verzorgende, helpende en welzijnsmedewerkers. Samen doen we er alles aan om elke bewoner een mooie dag te bezorgen en blij te maken.

Hoe het werkt
Jij bepaalt wat jouw werkplek wordt. Hoe garanderen wij die passende baan? In een persoonlijk gesprek met een ervaren recruiter ga je het hebben over jouw wensen en ambities. We vinden het belangrijk om samen met jou te ontdekken wat belangrijk voor jou is en waar je energie van krijgt:
  • Aan de hand hiervan bekijken we mogelijkheden binnen heel Vitalis. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken en mee te lopen op meerdere locaties;
  • Jij maakt de keuze waar jij je het meest thuis voelt en wat jouw nieuwe werkplek wordt;

Maar.. wat ga je dan precies doen?
Dat is eerlijk gezegd lastig om nu al te zeggen. Alle locaties en teams hebben hun eigen kenmerken, doelen en natuurlijk unieke bewoners. Wat we je wél kunnen vertellen is dat je vanuit jouw eigen kracht aan de slag gaat.

Als wijkverpleegkundige bij Vitalis ben jij vaak de eerste die een bewoner ziet, maar ook als iemand al langer bij Vitalis woont heb je een belangrijke rol. Je hebt écht oog voor de zorg die een bewoner nodig heeft. Je werkt binnen een locatie van Vitalis, waardoor je jouw collega’s altijd dichtbij hebt. Je werkt dus veel zelfstandig, maar wel binnen een team.

Benieuwd naar wat collega’s vertellen? Onze collega Maikel werkt al ruim 7 jaar als wijkverpleegkundige binnen Vitalis. In zijn artikel vertelt hij over zijn ontwikkeling binnen Vitalis en wat zijn werk zo afwisselend en uitdagend maakt. Je vindt het artikel hier: Maikel Zee | Vitalis WoonZorg Groep (werkenbijvitalis.nl)

Wat neem jij mee?
Jij bent in het bezit van een HBO Verpleegkunde diploma en je bent BIG geregistreerd. Ervaring als wijkverpleegkundige is fijn. Heb je nog geen ervaring in de functie, maar wel ervaring als HBO Verpleegkundige? We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Verschillende specialismen.

Kleinschalig wonen, Revalidatie, Parkinson, Psychiatrie, PG, Somatiek, Wijkzorg, ZIC en Leerafdelingen.
  • Zekerheid.

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 50 conform de CAO VVT (min. € 2.938,60 – max. € 4.264,33 op basis van een werkweek van 36 uur), plus de eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).
  • Ontwikkelmogelijkheden.

Via onze eigen gerenommeerde Vitalis Academie bieden we diverse studiefaciliteiten aan. Dankzij de omvang van onze organisatie en de vele specialismen, is er de mogelijkheid om je binnen Vitalis zowel in de hoogte als breedte te blijven ontwikkelen.
  • Duurzaamheid.

Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Plus

Mooie extra’s zoals onder andere sparen met Fitcoins voor leuke cadeau’s, korting op uitjes en producten en natuurlijk een fietsplan

Enthousiast?
Solliciteer direct via de groene knop. Heb je nog vragen? Of wil je vóór je solliciteert eerst even bellen met een Zorg-collega, om uit eerste hand te horen hoe het is om te werken bij Vitalis? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06 – 1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.

Contact

Bianca Johanna Henrica Jacoba van de Camp
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Máxima MC

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Veldhoven
28 - 36 uur
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur