Vacature Verzorgende IG - Flex

Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Vitaal Flex is het flexbureau van Vitalis in Eindhoven. Als medewerker van Vitaal Flex kun je een “reis maken door Vitalis” en zo een diversiteit aan kennis en ervaring opdoen. Je plant zelf je diensten op onze locaties, waardoor je zelf de regie hebt over waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. JIJ BEPAALT JOUW ROOSTER. Iedere medewerker van Vitaal Flex heeft een vast contactpersoon als aanspreekpunt waar je terecht kunt met opmerkingen, vragen en loopbaanadvies.

Verzorgende IG
(Uren in overleg)

Hoe ziet jouw werkplek er bij Vitaal Flex uit?
In een kennismakingsgesprek wordt Vitaal Flex met je doorgenomen (wie is Vitaal Flex en wat kunnen we voor jou betekenen). De diverse woonzorgconcepten (intensieve zorg, wijkzorg, revalidatie en residentiële zorg)worden besproken en ook de 22 locaties en afdelingen van Vitalis Woonzorg Groep. Nadat jij de algemene informatie van ons hebt gehoord, gaan we jouw cv, mogelijkheden en wensen in kaart brengen. Indien je gaat starten bij Vitaal Flex, ga je in de eerste maand een aantal trainingen volgen (Introductietraining, Slikscholing en Fysieke Belasting). Natuurlijk ga je ook via onze Vitalis Academie je (voorbehouden) handelingen bijhouden. Zo ga je goed voorbereid aan het werk.

Wat ga je precies doen?
Als Verzorgende zorg jij ervoor dat elke bewoner de juiste en persoonlijke zorg krijgt, want dat verdienen ze. Hoewel jij bewoners graag wilt helpen met de dagelijkse zorg, zorg je er wel voor dat de bewoner zelfredzaam blijft. Je vindt het belangrijk dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven, je zult dit dan ook stimuleren. Omdat we binnen Vitalis werken in Vitale teams die zelf organiserend zijn heeft iedere medewerker een aandachtsveld waar hij of zij verantwoordelijk voor is. Bij ons heb je een echte waardevolle inbreng en kan je het verschil maken. Jij hebt een scherp oog voor veranderingen, kwetsbaarheden en risicofactoren.

Wat neem jij mee?
  • Je bent in het bezit van je diploma Verzorgende niveau 3
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met de ouderenzorg
  • Je bent flexibel, positief ingesteld en je kunt vraaggericht werken
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en bij voorkeur heb je ervaring met de programma’s ONS en Ncare

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een gezonde balans tussen werk en privé
  • De mogelijkheid om op verschillende locaties en/of afdelingen te werken met een zeer grote diversiteit aan doelgroepen
  • Een urencontract voor een jaar met uitzicht op een vast contract
  • Ruim aanbod voor het volgen van trainingen via de Vitalis Academie, zowel professioneel als persoonlijk
  • Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 35
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)

Bouw je met ons mee?
We ontvangen jouw reactie graag via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij -Roel Schillings- via werken@vitalisgroep.nl of telefoonnummer 06-4056 5297. Ik drink graag een kop koffie/thee met je!

En wie weet, word jij onze nieuwe flex-collega!

Contact

Roel Johannes Maria Schillings
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliëntbegeleider Complex zorgintensief

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Maaswaarden ouderenzorg

Collega Verzorgende IG afdeling de Haven

Wijk en Aalburg
16 - 32 uur
Nobel Zorg BV

Verzorgende IG (28-32 uur)

Eindhoven
28 - 32 uur