Vacature Helpende Flex

Vitalis Woonzorg Groep is expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven en onze locatie in Heerlen maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen er toe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf.

Vitaal Flex is het flexbureau van Vitalis in Eindhoven. Als medewerker van Vitaal Flex kun je een “reis maken door Vitalis” en zo een diversiteit aan kennis en ervaring opdoen. Je plant zelf je diensten op onze locaties, waardoor je zelf de regie hebt over waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. JIJ BEPAALT JOUW ROOSTER. Iedere medewerker van Vitaal Flex heeft een vast contactpersoon als aanspreekpunt waar je terecht kunt met opmerkingen, vragen en loopbaanadvies.

Helpende
(uren in overleg)

Hoe ziet jouw werkplek er bij Vitaal Flex uit?
In een kennismakingsgesprek wordt Vitaal Flex met je doorgenomen (wie is Vitaal Flex en wat kunnen we voor jou betekenen). De diverse woonzorgconcepten van Vitalis worden toegelicht. Al onze locaties en afdelingen zijn verschillend; zo is geen enkele werkplek hetzelfde. Jij kunt zelf ondervinden waar jij jouw draai het beste kunt vinden. Nadat jij de algemene informatie van ons hebt gehoord, gaan we jouw cv, mogelijkheden en wensen in kaart brengen. Indien je gaat starten bij Vitaal Flex, ga je in de eerste maand een aantal trainingen volgen online en in de praktijk. Zo ga je goed voorbereid aan het werk.

Wat ga je precies doen?
Als Helpende verleen je de beste mogelijke basiszorg aan de bewoners, verzorg en begeleid je mensen met opstaan, wassen, aankleden, beweging en maaltijden en werk je vanuit een vraaggerichte visie en stem je de zorg af op de individuele cliënt. Je stimuleert de cliënt in zijn of haar zelfredzaamheid en biedt ondersteuning bij het voeren van de eigen regie. Ook wordt het gewaardeerd wanneer je meedenkt met je collega’s om de zorginhoudelijke kwaliteit te verbeteren.

Wat neem jij mee?
 • Je hebt een diploma Helpende Zorg/Zorg en welzijn (niveau 2)
 • In België heb je het diploma (polyvalent) verzorgende of Zorgkundige behaald
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met de ouderenzorg
 • Je bent flexibel, zelfstandig en empathisch
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en bij voorkeur heb je ervaring met het programma ONS

Wat mag je van ons verwachten?
 • Een gezonde balans tussen werk en privé
 • De mogelijkheid om op verschillende locaties en/of afdelingen te werken met een zeer grote diversiteit aan doelgroepen en zorg
 • Een urencontract voor een jaar met uitzicht op een vast contract
 • Ruim aanbod voor het volgen van trainingen via de Vitalis Academie, zowel professioneel als persoonlijk
 • Deze functie wordt volgens de CAO VVT ingeschaald in FWG 25 (€ 1.863,09 - € 2.555,74) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)

Bouw je met ons mee?
We ontvangen jouw reactie graag via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met mij -Roel Schillings- werken@vitalisgroep.nl of bel / app op telefoonnummer 06-4056 5297. Ik drink graag een kop koffie/thee met je!

En wie weet, word jij onze nieuwe flex-collega!

Contact

Roel Johannes Maria Schillings
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Helpende, verzorgende of verpleegkundige

Geertruidenberg
In overleg
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg