zoekt een

Verpleegkundige- verpleegkundig team

Uitdaging, dynamiek en overstijgend werken. Is dit wat jij belangrijk vindt binnen jouw functie?
Binnen het verpleegkundig team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige collega.

Het verpleegkundig team Anna Ouderenzorg is een overkoepelend team dat bestaat uit verpleegkundigen. Met dit team is Anna Ouderenzorg de klok rond verzekerd van specialistische zorg voor alle bewoners.
Jij als verpleegkundige kunt de juiste zorg direct uitvoeren bij geplande en ongeplande zorgvragen of hierbij de benodigde zorgverleners met spoed inschakelen. Hierbij werk je nauw samen met de specialisten ouderengeneeskunde.
Jij ondersteunt en coacht met betrekking tot triage, gedragsproblemen bij bewoners en ook bij het uitvoeren, overnemen of voorbehouden van risicovolle handelingen.

Dit ga je doen
  • Je gaat werken binnen het verpleegkundige team en bent binnen Anna Ouderenzorg inzetbaar, dit betreft 3 locaties in Geldrop en 1 locatie in Heeze.
  • Je voert verpleegkundige zorg en verpleegtechnische handelingen uit en draagt bij aan de kwaliteit van zorg op de verschillende afdelingen.
  • Je coacht medewerkers zoals helpende, verzorgende en verpleegkundige op de werkvloer.
  • Je werkt zelfstandig, waarbij de Specialist Ouderengeneeskunde voor vragen op de achtergrond aanwezig is. Jij bent de schakel tussen de teams en de arts.

Wat breng je mee?
Jij bent van nature een kartrekker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jij houdt van een dynamische functie. Het werken als verpleegkundige in het verpleegkundig team is een uitdagende, dynamische functie, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt.
  • Je beschikt over het diploma verpleegkundige (verpleegkundige A, niveau 4 of hbo-V) en bent BIG geregistreerd. Deze theoretische basis vul je aan met ruime werkervaring als verpleegkundige.
  • Je werkt met een hoge mate van zelfstandigheid en beschikt over goede coachende vaardigheden. Je neemt graag het initiatief en je bent ondernemend ingesteld.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs. Tevens ben je bereid om nachtdiensten te draaien.

Wat bieden wij je?
Een contract van 24 - 28 uur voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.

Marktconform Salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 45 (min. € 3.174,- max. € 3.848,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Willemijn Wernaart - Broekhuijse, Teammanager, telefoon 088 - 56 778 67, of met Stephanie van Knippenberg - Kreukniet, recruiter, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Willemijn Wernaart - Broekhuijse.

Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Huisartsen

POH-S

Vlijmen
8 - 12 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg