zoekt een

Helpende

Of het nou gaat om een luisterend oor of hulp bij de verzorging. Jij begrijpt wat de cliënt nodig heeft. Jij bent dan ook de Helpende die de bewoner graag ziet en een glimlach op zijn/haar gezicht tovert. En laat dat nu precies hetgeen zijn waar jij het meeste energie van krijgt! Want het welzijn in de gaten houden en zorgen voor een gezellig thuis, dat is jouw doel en missie.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je wordt begroet door een aantal bewoners en je collega’s. Er ligt een overdracht klaar van je collega’s en je neemt deze door. Samen met je collega’s maak je een duidelijke verdeling van de werkzaamheden.

Je start de verzorging van de bewoners. Jij weet wat de bewoner nodig heeft: dat staat in het zorgleefplan dat jij zelf bijhoudt. Na afloop breng je de bewoners naar de huiskamer. Daar staan de huiskamerassistenten al op de bewoners te wachten.

Nadat je je rapportage hebt bijgewerkt, kun je genieten van een korte pauze. Begin van de middag is het etenstijd. Hierbij help je de bewoners. Na de maaltijd is het tijd voor de middagzorg, zoals bewoners naar het toilet brengen of naar bed.

In de middag is er ruimte voor activiteiten zoals muziek maken of zingen. Natuurlijk sta je ondertussen paraat om de bewoners te helpen waar nodig. Uiteraard zorg je er wel voor dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven. Dit stimuleer je zo veel mogelijk.

Als je werkdag erop zit, draag je je werk over en loop je met een goed gevoel naar buiten.
Jij was er vandaag weer voor onze bewoners. Met echte, persoonlijke aandacht en zorg.

Wat breng je mee?
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar en betrokken.
  • Je bent vrolijk en positief.
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen en een gastvrije houding.
  • Je hebt het mbo-diploma helpende zorg & welzijn (niveau 2) of bent bereid deze te behalen.

Nog geen ervaring? Geen probleem. Je kunt bij ons een cursus volgen.

Wat bieden wij je?
Je gaat aan de slag op één van de locaties binnen Anna Ouderenzorg (Geldrop/Heeze)
  • Psychogeriatrie (PG)
  • Somatiek
  • Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR)

Heb je een voorkeur? dan horen we dat uiteraard graag!
Het aantal uren is bespreekbaar.

Marktconform Salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 25 (min. € 2.339,- max. € 2.928,- bruto per maand obv een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als helpende plus? Laat het ons weten en solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je een dagje meelopen? Dat kan!
De koffie staat klaar en we gaan graag een kennismakingsgesprek met je aan.
Neem contact op met onze recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339, om een afspraak in te plannen.

Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

Helpende (met medicatie)

Dongen
In overleg
Park Zuiderhout

Helpende (plus) - FLEX!

Teteringen
0 - 28 uur