zoekt een

Helpende

Bij Anna Ouderenzorg kom je te werken op een afdeling somatiek, een PG afdeling of op onze revalidatie-afdeling. Ons uitgangspunt is dat wij te gast zijn in de woonomgeving van de bewoners/cliënten. Zo gedragen wij ons ook. Hoewel jij bewoners graag wilt helpen met de dagelijkse zorg, zorg je er wel voor dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven, je zult dit dan ook stimuleren.

Als helpende werk je in de uitvoering van de basiszorg en je krijgt aanwijzingen van de zorgcoördinator en/of verzorgende. Je werkt dus altijd onder (gedelegeerde) verantwoordelijkheid van de teamleider en op aanwijzing van de zorgcoördinator. Iets wat voor jou als muziek in de oren klinkt, want dat betekend dat jij hetgeen kunt doen wat jij het allerleukste vind, namelijk de volledige focus leggen op de cliënt/bewoner.

Hoe ziet jouw dag er nu eigenlijk uit?
Je loopt naar binnen waar je direct begroet wordt door een aantal bewoners en je collega’s.
Er ligt een schriftelijke overdracht klaar van je collega’s. Je neemt deze door. Eventuele bijzonderheden worden je persoonlijk toegelicht. Samen met je collega’s maak je een duidelijke verdeling van de werkzaamheden.
Je start de verzorging van de bewoners. Jij weet wat de bewoner nodig heeft, dat staat immers in het zorgleefplan dat jij ook bijhoudt. Na afloop breng je hen naar de gezamenlijke huiskamer. Daar staan de huiskamerassistenten al op de bewoners te wachten.
Nadat je je rapportage hebt bijgewerkt, kun je even genieten van een korte pauze. Afhankelijk van de afdeling waar je werkzaam bent en de dag, is er nu ruimte voor een individuele activiteit met de bewoners of er is ruimte voor andere neventaken.

Begin van de middag is het etenstijd. Hierbij ondersteun en help je de bewoners. Na de maaltijd is het tijd voor de middagzorg, zoals bewoners naar het toilet brengen en/of naar bed. In de middag is er ruimte voor activiteiten zoals bijvoorbeeld muziek maken of zingen. Natuurlijk sta je ondertussen paraat om de bewoners te helpen waar nodig. Uiteraard zorg je er wel voor dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven en je stimuleert dit ook zo veel mogelijk.
Eventuele bijzonderheden geef je door aan de verzorgende IG/verantwoordelijke dienst.

Als je werkdag erop zit, draag je je werk over en loop je met een goed gevoel naar buiten.
Jij was er vandaag weer voor onze bewoners. Met echte, persoonlijke aandacht en zorg.

Wat breng je mee?
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar en betrokken.
 • Je bent vrolijk en positief.
 • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen en een gastvrije houding.
 • Je hebt een MBO-diploma helpende zorg & welzijn (niveau 2) of bent bereid deze te behalen. Heb je ervaring dan is dat mooi meegenomen. Heb je geen ervaring, dan werken wij jou goed in en kun je een aanvullende cursus volgen.

Wat bieden wij je?
Als verzorgende ga jij aan de slag op één van de locaties binnen Anna Ouderenzorg.
 • Psychogeriatrie (PG)
 • Somatiek
 • Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR)

Heb je een voorkeur? dan horen we dat uiteraard graag!
Het aantal uren is bespreekbaar.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 25 (min. €2.210,- max. € 2.853,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Daarnaast bieden wij ook nog:
 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Dit is online te volgen en je kunt er onbeperkt gebruik van maken. Leren wanneer het jou uitkomt!
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.
 • Maar bovenal een gezellig, professioneel team dat voor elkaar klaar staat.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Heb je vragen of wil je een dagje meelopen? Neem dan contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Stephanie van Knippenberg.

Om in dienst te treden bij Anna Ouderenzorg, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Helpende, verzorgende of verpleegkundige

Geertruidenberg
In overleg
SOVAK

Medewerker zorgondersteuning

Breda
In overleg