zoekt een

Anesthesiemedewerker

Je gaat aan de slag op de operatieafdeling. Je werkt zelfstandig, onder supervisie van de anesthesioloog en je bent samen verantwoordelijk voor de zorg voor de patiënt op de OK. Daarnaast werk je soms op de holding en de recovery en kun je participeren in diverse taken en doorgroeien in functies zoals preoperatieve screeningsmedewerker en sedatiepraktijkspecialist.

De afdeling beschikt over 7 operatiekamers en een behandelkamer. Alle specialismen zijn vertegenwoordigd met uitzondering van cardio- en intracraniële neurochirurgie. De hoge turnover en de complexe zorg maken dat de afdeling een dynamisch karakter heeft. Het is dan ook een fijne werkplek als je van afwisseling houdt. Op de afdeling werk je binnen een hecht team, waar je je snel thuis zult voelen.

Wat breng je mee?
  • Je bent in het bezit van het diploma anesthesiemedewerker;
  • Je denkt graag mee over verbeteringen en ontwikkelingen;
  • Klantgericht, tact, oplossingsgericht en improvisatievermogen zijn sleutelwoorden die goed aansluiten op jouw persoonlijkheid;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.

Wat bieden wij je?
Het betreft een vacature waarbij wij de uren graag in overleg met jou afstemmen. Werktijden zijn volgens rooster van maandag tot en met vrijdag tussen 07.30 en 18.00 uur. Daarnaast word je ingeroosterd voor bereikbaarheidsdiensten.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 55 (min. € 3.270,- max. € 4.611,- bruto per maand o.b.v. een werkweek van 36 uur). Dit salaris wordt nog aantrekkelijker met een verhoging van 5% in december 2023 en 5% in juni 2024. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling; zoals opleiding tot sedatiepraktijk specialist of anesthesiologische screeningsmedewerker.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om bij ons aan de slag te gaan als anesthesiemedewerker, maar wil je eerst nog meer informatie of een dagje meelopen? Neem dan contact op met Nicole de Cocq, afdelingshoofd anesthesie, telefoon 040-286 4534 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Nicole de Cocq.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures