zoekt een

Verzorgende IG Annaflex

Jij bent de Verzorgende IG die de bewoner graag ziet en een glimlach op zijn/haar gezicht tovert. Hoewel jij bewoners graag wilt helpen met de dagelijkse zorg, zorg je ervoor dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven, je stimuleert dit dan ook.

Je voert verschillende taken uit. Denk hierbij aan het helpen met handelingen rond persoonlijke hygiëne, het verrichten van dagelijkse bezigheden en verpleegtechnische taken zoals het verzorgen van wonden, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen. Je werkt volgens zorgplannen en in kleine teams, waarbij je terug kunt vallen op een teamleider.

Manon is flexibel in loondienst:
“ik vind het leuk om telkens andere mensen te helpen. Zo haal ik het meeste uitdaging uit mijn werk en leer ik continu bij.”

Hoe ziet jouw dag er nu eigenlijk uit?
Je wordt begroet door een aantal bewoners en je collega’s. Er ligt een overdracht klaar van je collega’s en je neemt deze door. Samen met je collega’s maak je een duidelijke verdeling van de werkzaamheden.

Je start de verzorging van de bewoners. Jij weet wat de bewoner nodig heeft: dat staat in het zorgleefplan dat jij zelf bijhoudt. Na afloop breng je de bewoners naar de huiskamer. Daar staan de huiskamerassistenten al op de bewoners te wachten.

Nadat je je rapportage hebt bijgewerkt, kun je even genieten van een korte pauze.

Tijdens het middageten ondersteun en help je de bewoners. In de middag is er ruimte voor activiteiten zoals bijvoorbeeld muziek maken of zingen. Natuurlijk sta je ondertussen paraat om de bewoners te helpen waar nodig. Gedurende je werkzaamheden heb je contact met alle disciplines in huis, waaronder artsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Je denkt mee in het welzijn van de cliënt.

Als je werkdag erop zit, draag je je werk over en loop je met een goed gevoel naar buiten.
Jij was er vandaag weer voor onze bewoners. Met echte, persoonlijke aandacht en zorg.

Wat breng je mee?
  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Ben je student verpleegkunde (MBO niv. 4 of HBO-V) en heb je jouw 3e leerjaar bijna positief afgerond? Of ben je pas gediplomeerd als Verzorgende IG? Wij nodigen je van harte uit om te reageren;
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen en een gastvrije houding. Je bent ondernemend, zelfstandig en proactief. Jouw kracht ligt in het cliëntgericht werken en je biedt graag zorg op maat.

Wat bieden wij je?
Wanneer je als oproepkracht aan de slag gaat binnen AnnaFlex, heb je de mogelijkheid om aan te geven wanneer, waar en hoeveel uur je wilt werken. Vervolgens zorgt het Flexbureau voor de juiste match. Hierdoor is deze baan ideaal te combineren met een andere baan, studie of je privésituatie.

Welke voordelen heb jij als flexwerker?
  • je werkt dus de uren die jij wilt, op dagen en tijden die jou het beste uitkomen
  • je doet veel ervaring op in korte tijd en op verschillende locaties
  • het is een afwisselende baan
  • je leert jezelf en onze organisatie goed kennen; Hiermee leg je een goede basis voor toekomstige groei.
  • je hebt voorrang bij vaste vacatures ten opzichte van externe kandidaten
  • je hebt dezelfde vele voordelen als vaste medewerkers, je bent geen uitzendkracht.

Marktconform Salaris
Salariëring vindt plaats conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 2.391,- max. € 3.177,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Stephanie van Knippenberg - Kreukniet, recruiter, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via onderstaande sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Stephanie van Knippenberg

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het sollicitatieproces.
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
16 - 32 uur