zoekt een

Verzorgende IG Annaflex

Je begeleidt en verzorgt samen met je collega's de zorg van de cliënten volgens het (digitale) zorgleefplan. Je schat de behoefte van de cliënt correct in door in gesprek te blijven over persoonlijke en praktische zaken. Je verricht verpleegtechnische handelingen volgens de geldende protocollen en instructies.

Je bent het aanspreekpunt voor o.a. familie en andere bij de zorg betrokken disciplines. Je krijgt te maken met zorgvragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De zorg die je gaat leveren is toegankelijk en qua vorm en inhoud afgestemd op de vraag van de cliënt en altijd professioneel en persoonlijk. Je beantwoordt elke vraag van een cliënt positief: we scheppen randvoorwaarden voor een kwalitatief goed leven en doen daar graag nog een schepje bovenop

Wat breng je mee?
  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Ben je student verpleegkunde (MBO niv. 4 of HBO-V) en heb je jouw 3e leerjaar bijna positief afgerond? Of ben je pas gediplomeerd als Verzorgende IG? Wij nodigen je van harte uit om te reageren;
  • Je beschikt over tact, inlevingsvermogen en een gastvrije houding. Je bent ondernemend, zelfstandig en proactief. Jouw kracht ligt in het cliëntgericht werken en je biedt graag zorg op maat.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan aan met verschillende mogelijkheden van 0 tot 36 uur gemiddeld per week. De startdatum, periode en het aantal contracturen zijn bespreekbaar.

Je komt in dienst van AnnaFlex, waarbij je wordt ingezet op een of meerdere locaties binnen Anna Ouderenzorg. Binnen deze locaties wordt onderscheid gemaakt tussen een tweetal afdelingen, namelijk Psychogeriatrie (PG) en Somatiek. Je bent bereid om binnen de verschillende locaties op een of beide afdelingen te werken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid ook om te werken binnen het Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR) en/of Zorg Thuis.

Als Verzorgende IG kun je ad hoc ingezet worden bij personele uitval door bijvoorbeeld ziekte of voor een langere periode op detacheringsbasis voor bijvoorbeeld vervanging van zwangerschapsverlof.

Wanneer je als oproepkracht binnen AnnaFlex aan de slag gaat, heb je de mogelijkheid om aan te geven wanneer, waar en hoeveel uur je wilt werken. Vervolgens zorgt het Flexbureau voor de juiste match. Hierdoor is deze baan ideaal te combineren met een andere baan, studie of je privésituatie.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 1.938 max. € 2.882 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling. Tevens staat het binden en boeien van onze flexkrachten centraal. Middels scholing en loopbaanbegeleiding investeren wij graag in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met neem dan contact op met Susan Maas op 040-2864744.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Susan Maas.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het sollicitatieproces.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

's Heeren Loo

Begeleider senioren

Tiel
20 - 32 uur
Laverhof

Flexmedewerker Laverhof

Schijndel
0 - 28 uur