zoekt een

Kinderverpleegkundige

Binnen het “Anna geboorte en kindcentrum” hebben we 12 gezinssuites, 10 klinische bedden (0 tot 18 jaar) voor de kindergeneeskunde, 6 plaatsen voor de dagbehandeling, 6 couveuseplaatsen en 2 gynaecologische bedden. Met het centrum voor geboorte en kindzorg willen we groeien en uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste kinderverpleegkundige. Als kinderverpleegkundige draag je verantwoording voor de kinderen die zijn opgenomen op de kinderafdeling en daarbij bouw je een vertrouwensband met hen en de ouders/verzorgers op.

Veel inspraak in je eigen rooster
De afdeling bestaat uit een gemengd team, een mooie mix van beginnende en ervaren gespecialiseerd verpleegkundigen, waarin we altijd van elkaar kunnen leren. Er is veel ruimte voor doorgroei in functie en ontwikkeling, zowel op persoonlijk niveau als op teamniveau. Wil je jezelf verder ontwikkelen dan is dit ten alle tijden bespreekbaar. We maken gebruik van elkaars kwaliteiten waardoor we de kwaliteit van de zorg voor onze patiënten en hun ouders/verzorgers kunnen verhogen. Het maken van de dienstroosters doen de teams zelfstandig. Hierdoor ligt de verantwoordelijkheid van een goede planning bij het team en heb je veel inspraak op je eigen rooster.

Hoe ziet je dag er uit?
Samen met je collega's van jouw team en je collega’s van de andere specialismes start je de dag op. Hierin bespreek je lopende zaken, stem je prioriteiten af en kijk je waar je elkaar kan ondersteunen. Samen met je collega kinderverpleegkundige, en/of leerling kinderverpleegkundige dragen jullie zorg voor de kinderen die opgenomen liggen op onze afdeling.

Judith, kinderverpleegkundige:
'Als 16 jarige stagiaire maakte ik voor de eerste keer kennis met de Anna Zorggroep. In het verzorgingshuis tijdens deze maatschappelijke stage groeide mijn interesse voor de gezondheidszorg, waardoor ik uiteindelijke heb gekozen voor de opleiding HBO-verpleegkunde.

Na de opleiding HBO-verpleegkunde ben ik direct op de kinderafdeling aan de slag gegaan. Na een voorwerkperiode op maat ben ik mogen starten met de vervolgopleiding tot kinderverpleegkundige. De uitdaging op de afdeling, de korte lijntjes in het ziekenhuis en de warmte van het team maakt dat ik nu 6 jaar met veel plezier naar mijn werk ga.

Op de kinderafdeling draag je verpleegkundige zorg voor patiënten met de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Door de wisselende lage en hoge zorgcomplexiteit verloopt geen dag hetzelfde, dit zorgt voor extra uitdaging en vraagt om een flexibel werkhouding.

Het team van de kinderafdeling draagt niet alleen zorg voor de patiënten, maar ook voor elkaar. Daarnaast verhoogt zelfroosteren het werkgeluk en draagt het bij aan een ontspannen werksfeer.

Naast het werken op de vloer is er ook tijd en aandacht voor kwaliteitsverbetering.'

Wat breng je mee?
  • Je bent bezig met een diploma verpleegkundige MBO-4 of HBO-V met een geldige BIG registratie.
  • Je bent in het bezit van de kinderverpleegkundige aantekening.
  • Je bent een enthousiaste, initiatiefrijke en assertieve verpleegkundige. Iemand die grenzen opzoekt en bewaakt.
  • Je hebt affiniteit met ouders (voogd) en kind. Jij voelt het aan als ouders wat extra aandacht nodig hebben en kunt hierop anticiperen.
  • Je kunt omgaan met wisselende druk op de afdeling en zoekt ook de uitdaging op de wat rustigere momenten. Op de drukke momenten weet je de rust te bewaren.

Wat bieden wij je?
Een baan op de leukste afdeling van het hele ziekenhuis!
Het betreft een vacature van minimaal 24 uur tot 36 uur per week.

Inschaling vindt plaats conform Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 50 (min. €3.047,- en max. €4.324,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Danielle Cremers, afdelingshoofd, telefoon 040-286 4580 Inge van Eerd, zorgcoördinatoren, telefoon 040-2864562
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, Corporate Recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Anja Swinkels.

Voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening vragen wij nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

MBO-verpleegkundige

Tilburg
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

Student Verpleegkunde of Verzorgende vakantiewerk - Tilburg

Tilburg
24 - Oproep / flex uur