zoekt een

Klinisch (neuro) psycholoog

Jij houdt je bezig met het diagnosticeren en behandelen van complexe (neuro)psychologische en psychosomatische problematiek bij volwassenen. Door onze kleinschaligheid is het werk zeer gevarieerd, zowel in patiëntenpopulatie als takenpakket. Waar nodig maak je gebruik van evidence based of best practice behandelingen, zoals CGT, ACT, EMDR. Tevens richten we ons op nieuwe ontwikkelingen, zoals medische hypnose.

Je pakt de leiding in het verder ontwikkelen van onze visie op patiëntenzorgpaden en behandelmogelijkheden. Ook ben je verantwoordelijk voor het afdelings- en opleidingsbeleid als schakel richting het management. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en hebt intensief contact met medisch specialisten van het Anna Ziekenhuis en andere verwijzers. Je bent lid van de Vereniging voor Specialisten in Dienst van het Anna Ziekenhuis.

Wat maakt werken in het Anna ziekenhuis zo leuk?
Het Anna Ziekenhuis heeft korte lijnen, het overleg tussen collega’s is makkelijk en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat de beslissing voor een behandeling samen wordt genomen met de patiënt, dat betekent dat we goed luisteren naar wat de patiënt wil en verwacht.

Het team
Ons hechte team bestaat uit 1 klinisch psycholoog (vacature), 4 GZ-psychologen, 1 GZ-psycholoog i.o., 2 psychologen i.o., 2 psychodiagnostisch medewerkers en 2 polikliniekassistenten. Ons team kenmerkt zich door haar bevlogenheid, humor en openheid.
Er is veel ruimte voor eigen initiatief. Wat ons kenmerkt is dat we goed benaderbaar zijn voor specialisten en andere medewerkers in het ziekenhuis. Naast de zorg die wij bieden in de reguliere zorgpaden van bijvoorbeeld neurologie, oncologie en diabetes, sluiten we aan bij veel nieuwe ontwikkelingen binnen ons ziekenhuis.

Wat breng je mee?
 • Je bent in het bezit van een BIG registratie tot Klinisch (neuro) Psycholoog.
 • Registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt en/of beheersing van behandeltechnieken zoals EMDR en ACT zijn gewenst.
 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de medische psychologie of de somatische gezondheidszorg.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Daarnaast kun je inspelen op steeds wisselende situaties, je bent stressbestendig, ondernemend, creatief, proactief en een teamspeler.
 • De motivatie om een actieve bijdrage te leveren aan management- en beleidstaken. Ervaring hiermee is gewenst.

Wat bieden wij je?
 • Het betreft een baan voor 16-24 uur per week met veel variatie. Je gaat werken in een leuk team, waar professionaliteit voorop staat, maar waar ook zeker ruimte is voor humor.
 • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.
 • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen. Je hebt recht op een opleidingsbudget via de AMS-regeling.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Een goede pensioenregeling en een bijdrage in de ziektekostenverzekering.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de solliciteer button. Of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Sandra Burgers, afdelingshoofd Expertise.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 040-2864878 met Sandra Burgers, afdelingshoofd of Marielle van den Heuvel, GZ-psycholoog.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, bereikbaar via 06-11652357.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Ambulant forensisch GZ-psycholoog Uren in overleg diverse ...

Oostrum
Parttime / Fulltime
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog / Orthopedagoog

Breda
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog

Eindhoven
32 - 36 uur