zoekt een

Obstetrie verpleegkundige

Met het Anna centrum voor geboorte- en kindzorg willen we groeien en uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste obstetrie verpleegkundige. Als obstetrie verpleegkundige draag je zorg voor zwangere vrouwen die ter controle komen of opgenomen zijn op de afdeling, vrouwen die komen om te bevallen en na de bevalling voor moeder en kind.

Veel inspraak in je eigen rooster
Het Anna geboorte- en kindcentrum heeft 12 gezinssuites, 10 klinische bedden (0 tot 18 jaar), 6 plaatsen voor de dagbehandeling, 6 couveuseplaatsen en 2 gynaecologische bedden. De afdeling heeft een goede mix van beginnende en ervaren gespecialiseerd verpleegkundigen. Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en we investeren continue in de ontwikkeling van ons team. Het maken van de dienstroosters doen we zelfstandig, hierdoor heb je veel inspraak in je eigen rooster.

Hoe ziet je dag eruit?
Samen met je collega's van jouw team en je collega’s van de andere specialisme start je de dag op. Hierin bespreek je lopende zaken, stem je prioriteiten af en kijk je waar je elkaar kan ondersteunen. Samen met je collega’s (leerling)obstetrie verpleegkundigen en kraamverzorgende maak je een verdeling. Je kunt de ene dag zorgen voor een gynaecologische patiënt die komt voor een operatie, of een zwangere patiënt die ter controle komt. Of je hebt een patiënt die komt om te bevallen. Dan draag je daarna zorg voor moeder en kind samen. Misschien kan je patiënt vandaag met ontslag en doe jij een warme overdracht met de kraamzorg. Intussen komen er een aantal nieuwe patiënten bij. Kortom, bij ons is geen enkele dag hetzelfde!

Wat breng je mee?
  • Je bent een enthousiaste, initiatiefrijke en assertieve obstetrie verpleegkundige die grenzen opzoekt en bewaakt.
  • Je vindt het leuk om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van ons team.
  • Je hebt affiniteit met de geboortezorg.
  • Je kunt omgaan met wisselende druk op de afdeling en zoekt ook de uitdaging op de wat rustigere momenten. Op de drukke momenten weet je de rust te bewaren.
  • Je bent in het bezig van een diploma verpleegkundige MBO-4 of HBO-V met een geldige BIG registratie en je bent gediplomeerd obstetrie verpleegkundige.

Wat bieden wij je?
Een werkplek op de leukste afdeling van het hele ziekenhuis!

Het betreft een vacature van minimaal 24 uur tot 36 uur per week.

Inschaling vindt plaats conform Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 50 (min. €3.047,- en max. €4.324,- bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anja Swinkels, afdelingshoofd, telefoon 040-286 4436/ 4190 óf Inge van Eerd, zorgcoördinator, telefoon 040-2864562.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, Corporate Recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Anja Swinkels.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures