zoekt een

Neonatologie verpleegkundige

Ons team gaat uitbreiden! Hierdoor werk je in ons ziekenhuis zowel overdag, in de avond als in de nacht samen met een directe collega. Ons kleine team is al erg goed op elkaar ingespeeld en ziet uit naar de start van nieuwe collega’s. De lijntjes met de specialisten van onze afdeling zijn kort. Zij zijn erg betrokken bij ons team en hebben veel vertrouwen in onze expertise.

Klinisch redeneren en extra aandacht
Jij bent degene die in deze bijzondere fase in het leven van pasgeborenen en hun ouders het verschil maakt. Jij voelt het aan als ouders wat extra aandacht nodig hebben en kunt goed omgaan met de wisselende drukte op onze afdeling. Als neonatologie verpleegkundige krijg je veel verantwoordelijkheid in het Anna Ziekenhuis, er is veel ruimte voor klinisch redeneren.

Veel inspraak in je eigen rooster
Het Anna geboorte- en kindcentrum heeft 12 gezinssuites, 10 klinische bedden (0 tot 18 jaar), 6 plaatsen voor de dagbehandeling, 6 couveuseplaatsen en 2 gynaecologische bedden. De afdeling heeft een goede mix van beginnende en ervaren gespecialiseerd verpleegkundigen. Er is veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en we investeren continue in de ontwikkeling van ons team. Het maken van de dienstroosters doen we zelfstandig, hierdoor heb je veel inspraak in je eigen rooster.

Hoe ziet je dag er uit?
Samen met de collega's van jouw team en de collega’s van de andere specialismen start je de dag op. Hierin bespreek je lopende zaken, stem je prioriteiten af en kijk je waar je elkaar kan ondersteunen. Vervolgens begin je met het zorgen voor de kindjes die onder jouw verantwoording vallen. De ene keer heb je een kindje dat aan de n-CPAP ligt, en de andere keer heb je een kindje dat moet leren drinken. Daarnaast kan je ter ondersteuning ook High Flow toedienen. Het zorgvuldig betrekken van de ouders/verzorgers van het kindje vinden wij heel belangrijk. Dagelijks loop je visite samen met de physician assistant of de kinderarts.

Lonneke, neonatologie verpleegkundige:
"Sinds november 2018 werk ik op deze afdeling, en sinds maart 2020 ben ik gediplomeerd neonatologieverpleegkundige. Als klein meisje wilde ik graag kraamverzorgende worden. Ik keek samen met mijn moeder naar het tv-programma ‘kleine baby’s, grote zorg’ en vanaf toen wist ik al dat ik graag met baby’tjes wilde werken.

Het zien opknappen van een kindje maakt ons beroep zo mooi. Je kunt echt het verschil maken in het leven van een kindje bij ons op de afdeling, en in de begeleiding voor de ouders. Je weet nooit hoe een dienst gaat lopen, geen een dag is hetzelfde en daar zit voor mij de grote uitdaging in.

Als leerling sta je boventallig, dat heb ik als prettig ervaren. Ik had altijd back-up en kon altijd overleggen met een collega. Door een veilig leerklimaat kon ik in complexe zorgvragen een groei maken. Waar ik begon met handelen onder begeleiding ben ik gegroeid naar het zelfstandig verplegen en verzorgen van onze neonaten."

Wat breng je mee?
  • Je bent in het bezig van een diploma verpleegkundige MBO-4 of HBO-V met een geldige BIG registratie.
  • Ook heb je de high care neonatologie opleiding afgerond.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kunt goed omgaan met onverwachte situaties en neemt daarbij de regie.
  • Je staat sterk in je schoenen, bent communicatief sterk en draagt op een creatieve en stimulerende wijze een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling.

Wat bieden wij je?
Een leuke baan op de leukste afdeling van het hele ziekenhuis! Het betreft een vacature van minimaal 24 uur tot 36 uur per week.

Inschaling vindt plaats volgens Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal FWG 50 (min. €2.897,- en max. €4.118,- bruto per maand). Dit salaris wordt nog aantrekkelijker met een verhoging van 5% in december 2023 en 5% in juni 2024. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anja Swinkels, afdelingshoofd, telefoon 040-286 4436/ 4190 óf Inge van Eerd, zorgcoördinator, telefoon 040-2864562.

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, Corporate Recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton of door ons meteen te bellen en een gesprek in te plannen. De koffie staat klaar! Je motivatiebrief en CV mag je richten aan Janine Dijkhuis.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

De Wever

Casemanager dementie (V230428)

Tilburg
20 - 24 uur
Valkenhof

Verpleegkundige Team Wijkzorg

Valkenswaard
In overleg