zoekt een

Apothekersassistent(e) – poliklinische apotheek (24-36 uur)

Wij zoeken een ondernemende apothekersassistent(-e) die met ons de handen ineen wil slaan om de integratie van farmaceutische dienstverlening in de 1ste en 2de lijn tot een succes te maken. Dat het medicatieprofiel van de patiënt binnen het Anna Ziekenhuis vaak complex is, is voor jou een uitdaging. Je gebruikt je kennis en ervaring om de patiënt te begeleiden in zijn medicatiegebruik. Dat kan zijn bij opname, bij ontslag of na een polikliniekbezoek. We werken met een herhaalservice en een robot voor medicatie-uitgifte. En wanneer de specialist en de patiënt de voorkeur geven aan thuisbehandeling, zorgen jij en je collega’s ervoor dat het geneesmiddel tijdig thuis geleverd wordt.

Binnen het Anna Ziekenhuis is de apotheek onderverdeeld in 2 afdelingen: de ziekenhuisapotheek en de AnnApotheek. De AnnApotheek is een poliklinische apotheek die bedoeld is voor iedereen die medicijnen en/of advies nodig heeft en niet is opgenomen in het ziekenhuis.
Vanuit de ziekenhuisapotheek wordt de farmaceutische zorg verleend aan de patiënten die worden of zijn opgenomen binnen de Anna Zorggroep.

Wat breng je mee?
Je bent een MBO-gediplomeerde apothekersassistent(-e). Daarnaast heb je bij voorkeur ervaring opgedaan in een openbare of poliklinische apotheek. Betrokkenheid tonen en klantvriendelijk zijn is voor jou vanzelfsprekend. Je neemt initiatief in het contact maken met patiënten en medewerkers van het ziekenhuis. Je bent flexibel en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent flexibel en communicatief vaardig. Betrokkenheid tonen en klantvriendelijk zijn is voor jou vanzelfsprekend. Je werkt nauwkeurig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende baan voor 24-36 uur per week in een betrokken en deskundig team.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie ingeschaald in salarisschaal 40 (min. € 2.541 max. € 3.658 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Natasja Manders, afdelingshoofd bedrijfsvoering Apotheek of Jan Pieter Schouten, afdelingshoofd en ziekenhuisapotheker, via telefoonnummer 040-286 4858 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter AnnaWerkt, telefoonnummer 06-11652357.

Spreekt de vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Natasja Manders, afdelingshoofd.

De 1e gesprekken worden in goed overleg met jou gepland.

Voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening vragen wij nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het sollicitatieproces.
Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Doktersassistent beschouwende poli

Uden
24 - 36 uur
Rivas Zorggroep

Doktersassistente polikliniek Urologie

Gorinchem
20 - 24 uur