zoekt een

Arts SEH

Ben jij huisarts én ben je gek op dynamiek en actie? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Binnen onze zorggroep is het mogelijk om je eigen expertise te etaleren én te verbreden door je inzet als arts SEH. Parttime werken hoort zeker ook tot de mogelijkheden!

Korte lijnen met specialisten en huisartsen
Als arts SEH zie je binnen het Anna Ziekenhuis alle SEH patiënten zelf. Je kunt daarbij rekenen op een actief en hecht team dat al jaren intensief samenwerkt. Ons SEH-team bestaat uit 50 collega’s die zorgen dat onze SEH 24/7 bezet is. Als arts SEH ken je ook de medisch specialisten en de huisartsen van de Centrale Huisartsen Post goed. Hierdoor kan je hen eenvoudig inschakelen als dat nodig is.

Werkdruk positief beoordeeld
De spoedeisende hulp van het Anna Ziekenhuis ontvangt per jaar gemiddeld 12.000 patiënten met een grote diversiteit aan acute zorgvragen. We hebben meegedaan aan een landelijk onderzoek naar de psycho sociale arbeidsbelasting op onze SEH. Daar kwamen we als één van dé beste uit de bus op het gebied van werkdruk. Dat heeft alles te maken met ons bevlogen en betrokken team. Het huidige team bestaat uit SEH-artsen KNMG, arts SEH, een jonge groep van enthousiaste ANIOS, AIOS-sen huisarts geneeskunde, coassistenten en SEH verpleegkundigen.

SEH een kernpositie in ons ziekenhuis
Als arts SEH bij het Anna ben je natuurlijk gek op de dynamiek en actie die bij de SEH horen. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en bewaking van de medische zorg op de SEH die bestaat uit 7 behandelkamers (incl. acute kamer), een triagekamer en een bucky kamer. Naast het leveren van directe patiëntenzorg aan alle patiënten op de SEH ben je onderwijzer, je begeleidt en superviseert het team. Samen met het SEH team ben je continue bezig de afdeling nog beter te maken. Hierdoor zorg je dat de SEH een kernpositie inneemt binnen ons ziekenhuis.

Wat breng je mee?
Naast je werk als huisarts heb je minimaal 1 jaar klinische ervaring. Je bent enthousiast en communicatief sterk en houdt van afwisseling. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring over te brengen en doet als vanzelfsprekend aan training on the job! Je kunt zelf ook deelnemen aan een maandelijks scholingsprogramma. Gedrevenheid, betrokkenheid en klantgerichtheid zijn sleutelwoorden die goed aansluiten op jouw persoonlijkheid.

Wat bieden wij je?
Het aantal uren en je specifieke werkzaamheden bespreken wij graag in overleg met jou. Dat geldt ook voor salariëring. Deze hangt af van jouw ervaring én de combinatie van werkzaamheden die bij jou passen. Daarnaast mag je gebruik maken van het scholingsbudget.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Wij gaan graag met je in gesprek! Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Eefje Eggels, SEH-arts KNMG en/of Willemijn Zentjens, arts op de SEH, telefoon 040-286 4834 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je direct aan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton. Je motivatiebrief mag je richten aan Eefje Eggels.

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Arts Tuberculose

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur