zoekt een

Bijbaan: helpende of verzorgende IG

Of het nou gaat om een luisterend oor of hulp bij de verzorging. Jij begrijpt wat de cliënt nodig heeft. Jij bent dan ook de helpende, verzorgende of verpleegkundige in opleiding die de bewoner graag ziet en een glimlach op zijn of haar gezicht tovert.

Als helpende werk je in de uitvoering van de basiszorg en krijg je aanwijzingen van de zorgcoördinator en/of verzorgende. Je werkt dus altijd onder (gedelegeerde) verantwoordelijkheid van de teamleider en op aanwijzing van de zorgcoördinator. Iets wat voor jou als muziek in de oren klinkt, want dat betekent dat jij hetgeen kunt doen wat jij het allerleukste vindt, namelijk de volledige focus leggen op de cliënt/bewoner.

Als verzorgende IG voer je verschillende taken uit. Denk hierbij aan het helpen met handelingen rond persoonlijke hygiëne (wassen, douchen, tanden poetsen), het verrichten van dagelijkse bezigheden (aankleden, eten, in en uit bed komen) en verpleegtechnische taken zoals het verzorgen van wonden, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen.

Je werkt volgens zorgplannen en in kleine teams, waarbij je terug kunt vallen op een teamleider.

Wat breng je mee?
Ben jij op dit moment bezig met een MBO of HBO studie tot verzorgende of verpleegkundige en ben je voor de weekenden nog op zoek naar een leuke baan? Zoek niet verder, je hebt je nieuwe baan mogelijk gevonden! En vaste uren zijn daarbij zeker bespreekbaar.

Verder herken jij je in:
  • Je werkt graag cliëntgericht en je biedt daarbij zorg op maat.
  • Je hebt een positieve uitstraling en brengt je enthousiasme graag over op cliënten en collega's.
  • Je bent professioneel en persoonlijk.

Wat bieden wij je?
Je gaat aan de slag op één van de locaties binnen Anna Ouderenzorg (Geldrop/Heeze)
  • Psychogeriatrie (PG)
  • Somatiek
  • Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR)

Het aantal uren bespreken wij graag in overleg met jou.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Daarnaast bieden wij ook nog:
  • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen. Dit is online te volgen en je kunt er onbeperkt gebruik van maken. Leren wanneer het jou uitkomt!
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden. Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten.

Wie zijn wij?
Anna Ouderenzorg, bestaande uit vier woonzorgcentra in Geldrop en Heeze, is onderdeel van de Anna Zorggroep.Door het gevarieerde aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg voor ouderen speelt Anna Ouderenzorg in op de individuele behoefte van iedere bewoner.Uitgangspunt daarbij is om de zelfstandigheid van bewoners te bewaren en hen zelf de regie te laten behouden.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van de oudere mens.We staan klaar voor onze bewoners op de momenten die ertoe doen. Samen met onze bewoners en op persoonlijke wijze zoeken we naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Heb je vragen of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Valkenhof

Verzorgende IG PG en Somatiek

Valkenswaard
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - Somatiek Uden

Uden
20 - 24 uur