zoekt een

Verpleegkundige endoscopie / MDL, functieafdeling

Je assisteert de medisch specialist op de functieafdeling bij medisch technische verrichtingen zoals gastro- colon-, bronchoscopieën, ERCP’s en aanvullende specialistische endoscopische ingrepen/behandelingen. Je begeleidt de patiënt, voor, tijdens en direct na het onderzoek. Je draagt zorg voor een goede voorbereiding en voorziet de specialist daarbij van de juiste informatie.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van endoscopie, zoals endoscopische technieken, de te gebruiken materialen, het toepassen van richtlijnen en het onderhouden van endoscopen.

Verder
  • Begeleid je leerlingen en stagiaires en draag je kennis en ervaring op hen over.

Over de afdeling
Op de functieafdeling werk je in een enthousiast en gedreven team van zorgprofessionals in diverse functies. Er worden onderzoeken verricht voor MDL, cardiologie en pulmonologie. Patiëntencontact is kort en bondig en je werkt nauw samen met de specialist. Er wordt iedere dag zorg gedragen om de behandeling van de patiënten zo efficiënt en prettig mogelijk te laten verlopen. Het team zet zich in voor het verbeteren van processen en denkt mee over het beleid. Er heerst een prettige en gemoedelijke werksfeer en het werk is afwisselend en uitdagend!

Heb je ervaring met het maken (en uitlezen) van ECG’s dan is dat fijn om bij te kunnen dragen aan de zorg voor de cardiologische patiënt.

Wat breng je mee?
Je beschikt over het diploma verpleegkundige (verpleegkundige A, niveau 4 of HBO-V), aangevuld met het diploma endoscopie MDL of longverpleegkundige en ervaring binnen dit specialisme.

Je bent enthousiast, flexibel en communicatief vaardig. Betrokkenheid tonen en klantvriendelijk zijn is voor jou vanzelfsprekend. Je werkt nauwkeurig en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een uitdagende baan binnen een enthousiast team voor min. 24 uur per week.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 50 (min. € 2.897 – max. € 4.118 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Dit salaris wordt nog aantrekkelijker met een verhoging van 5% in december 2023 en 5% in juni 2024. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Er is aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling via de Anna Academie. Je krijgt korting op tal van winkels en (sport)organisaties in Geldrop en omgeving.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Ben je enthousiast om aan de slag te gaan als verpleegkundige MDL, maar wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Sandra Burgers, afdelingshoofd, op telefoonnummer 040-2864147 of met Sabine Hermsen, corporate recruiter, op telefoonnummer 06-11652357.

Wil je graag een dag mee kijken op de afdeling?
Dat kan! Laat het ons weten door telefonisch contact met ons op te nemen of door hiervan een vermelding te maken in je motivatiebrief.

Spreekt de vacature je aan?
Ben je ervan overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan je CV en motivatie achter door op de sollicitatiebutton te klikken! Je motivatiebrief mag je richten aan Sandra Burgers.

De selectiegesprekken worden in overleg met jou gepland.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider woongroep

Sterksel
24 - 36 uur
Máxima MC

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Veldhoven
28 - 36 uur