zoekt een

Welzijnsmedewerker nacht

Als een bewoner onrustig wakker wordt kan het helpen om een praatje te maken en bijvoorbeeld een spelletje te spelen zodat de bewoner daarna weer rustig verder kan slapen. Alles op de bewoner afgestemd en ondersteunend aan het zorgplan.

Je begeleidt vooral op individueel niveau. Jij bent de belangrijke factor die zorgt voor momenten van contact, waarden en plezier, die de bewoner energie geven.

Aangezien jij de persoon bent die de volle aandacht geeft aan de bewoners en de gesprekken voert, heb je een belangrijke signalerende functie. Jij bent hier alert op. Zit een bewoner niet lekker in zijn vel of is deze valgevaarlijk? Jij zorgt dat dit teruggekoppeld wordt aan de juiste personen binnen het team zodat hierop ingespeeld kan worden.
Je hebt dan ook een nauwe samenwerking met het zorgpersoneel, vrijwilligers, stagiaires, activiteitenbegeleiders en huiskamerassistenten. Uiteraard betrek je ook de mantelzorgers.

Wat breng je mee?
Jij bent een echte aanpakker. Iemand die oprechte aandacht voor anderen heeft en de kleine geluksmomentjes ziet.

Verder
  • Ben jij een echte nachtvlinder want 's nachts ben jij op je best.
  • Beschik jij over minimaal een diploma Zorg en Welzijn (niveau 2) of vergelijkbaar.
  • Ben jij in het bezit van een diploma MMZ- 3 of 4 (of gelijkwaardig) en ben jij in staat basiszorg te bieden? Ook dan komen wij graag met jou in contact.
  • Ben jij flexibel inzetbaar.
  • Ben je in het bezit van een ADL-certificaat, of je bent bereid deze te behalen.

Wat bieden wij je?
In de functie van welzijnsmedewerker kennen wij verschillende functieniveaus met de daarbij behorende taken. In een persoonlijk gesprek kijken wij naar de mogelijkheden, houden we rekening met wat voor jou het best pasbaar is en bespreken wij ook het aantal uren. In dit geval gaat het om een nachtdient bij onze bewoners op locatie Berk in Geldrop (PG afdeling).
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wat bij de welzijnsmedewerker start bij FWG 25.
Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als welzijnsmedewerker, maar wil je nog wat meer informatie? Dat kan!
De koffie staat klaar en we gaan graag een kennismakingsgesprek met je aan.
Neem contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton!

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

(Persoonlijk) begeleider – 28 tot 36 u

Vught
28 - 36 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Amarant

Begeleider Wonen NAH

Bergen op Zoom
20 - 24 uur