zoekt een

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV), Anna Thuisteam Ouderen

Hoe kunnen wij de zorg verbeteren en daarnaast de kwaliteit van leven optimaliseren voor onze kwetsbare ouderen?
één van de antwoorden op deze vraag is ons nieuw opgezette team binnen het Volledig Pakket Thuis (VPT)

Met Anna Thuisteam Ouderen bieden wij zorg en ondersteuning in een aantal wijken van Heeze. Hierbij bieden wij thuiszorg aan ouderen met een indicatie voor een verpleeghuis.
Met als doel dat de cliënt zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Aandacht is daarbij het beste medicijn. Want je eigen vertrouwde omgeving blijft toch het fijnst?!

Onderstreep jij deze visie en wil je hier graag aan bijdragen?
In dit team verleen je niet alleen de zorg die nodig is, maar krijg je ook tijd voor het welzijn en het begeleiden van de cliënt.

Wat houdt de functie precies in:
Als EVV,VPT ben je, samen met het team, verantwoordelijk voor de zorgverlening, begeleiding en het welzijn van de cliënt. Door de nauwe samenwerking met mantelzorgers en de ondersteuning in de eigen woonomgeving van de cliënt weet je een vertrouwensband op te bouwen en leer je de cliënt echt kennen. Jij begrijpt wat de cliënt nodig heeft. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Omdat je maatwerk levert.

Hoe ziet jouw dag er nu eigenlijk uit?
Het is donderdag ochtend, dan ben je iedere week te vinden bij mevrouw Abdel. Mevrouw Abdel vind het fijn om in de ochtend te douchen. Maar bij binnenkomst merk je dat mevrouw minder vrolijk is dan anders. Dan eerst een ontbijtje en een goed gesprek. Dit heeft mevrouw Abdel opgevrolijkt. Nadat je de medicatie hebt toegediend help je mevrouw met het douchen en aankleden. Ook verwissel je haar katheter en trek je haar steunkousen aan. Voordat je een wandelingetje gaat maken zet je nog vlug een wasmachine aan. Tijdens de wandeling hebben jullie ook alvast wat boodschapjes gedaan. Dan is het tijd voor de Lunch. Je maakt een heerlijk soepje klaar en hangt ondertussen de was op.

Als je dienst erop zit, draag je je werk over. Omdat jij een coördinerende rol hebt zorg je voor een goede afstemming van de door jou gemaakte zorgafspraken met mantelzorgers, collega’s en andere disciplines. Zo regel je ook het MDO. Je bewaakt en bevordert de kwaliteit en continuïteit van de zorg voor onder andere mevrouw Abdel.

Deze ochtend is weer voorbij gevolgen. Je loopt met een goed gevoel naar buiten. Want jij was er vandaag weer voor mevrouw Abdel. Met echte, persoonlijke aandacht en zorg.

Wat breng je mee?
Jij bent een gediplomeerd Verzorgende IG (MBO niveau 3) met passie voor het vak!
Daarnaast ben je opgeleid tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende of bent bereid dit te behalen.

Jouw kracht ligt in het cliëntgericht werken en je biedt graag zorg op maat. Als persoon ben je zelfstandig en flexibel ingesteld. Je hebt een positieve uitstraling en brengt dit enthousiasme over op jouw cliënten en collega’s. Jij bent iemand die meedenkt over de zorg en je vind het leuk om je collega’s te coachen.
De zorg die jij levert is toegankelijk, afgestemd op de vraag van de cliënt en natuurlijk professioneel, persoonlijk en positief. Jij bent dan ook verantwoordelijk voor het cliëntdossier maar ook het opstellen en evalueren van het zorgplan.
Daarin stuur jij altijd op behoud van zelfstandigheid en eigen regie van cliënten over hun kwaliteit van leven!

Ben jij al EVV'er?
Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 40 (min. € 2.695,- max. € 3.502,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Wil je met de opleiding starten tot EVV'er? Dan zal er in een persoonlijk gesprek aangegeven worden hoe de salariëring er precies uit komt te zien.

Uiteraard bieden we je een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. We bieden volop gelegenheid tot (bij)scholing, verdieping en verbreding.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als EVV'er binnen het Thuisteam Ouderen, maar wil je nog wat meer informatie? Dat kan!
De koffie staat klaar en we gaan graag een kennismakingsgesprek met je aan.
Neem contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton!

Om in dienst te treden bij het Anna Ziekenhuis, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Comfor Zorg bv

Verzorgende IG

Bladel
16 - 32 uur
Annenborch

Verzorgende IG; flexibele werktijden mogelijk

Rosmalen
In overleg