zoekt een

Begeleiders Flexpool - Bronlaak, Oploo

Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met zn allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Wij zoeken Begeleiders die werkzaam willen zijn vanuit de interne Flexpool
En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen?
Omdat je als Flexmedewerker mag kiezen waar je gaat werken en hoeveel je wil werken. Je begeleidt hen op de woning of op een van de werkgebieden.

Onze bewoners hebben naast de verstandelijke beperking soms ook bijkomende fysieke beperkingen. De verstandelijke beperking varieert van matig tot zeer ernstig beperkt. Daarnaast kan er in verschillende mate sprake zijn van complex gedrag. Dit maakt dat de begeleiding per individu afgestemd is op zijn of haar draagkracht. Dit vraagt van jou flexibiliteit en geduld. Meebewegen met de cliënt, binnen de herkenbare kaders is een must.

Waar je gaat werken hangt af van je ervaring, competenties en je persoonlijke (rooster) wensen. Als je solliciteert bij ons dan kijken we graag samen met jou of de wensen en ideeën die jij hebt overeenkomen met dat waar wij naar op zoek zijn.

En wie wil er nou niet werken bij een organisatie die door bewoners en verwanten gewaardeerd wordt met een 8,5

Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden:
  • Contract mogelijkheden in uren of als oproepkracht.
  • Salaris conform CAO-GHZ, afhankelijk van opleiding, ervaring en functie in schaal FWG40
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.

Wat vragen wij van jou?
Ben jij iemand die enthousiast wordt van afwisseling, dynamiek en wil je dat geen enkele dag hetzelfde is. Wil jij de teams ondersteunen in de zorg en/of begeleiding van onze bewoners, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkt vanuit de sociaaltherapie. Je hebt een positief en geduldig karakter. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast aan de situatie en je witl graag van elke dag een mooie dag maken voor de bewoners en je collega's.

Een geintje op zn tijd houdt het luchtig, zowel met bewoners als met je collegas. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Ook kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager William Sleegers (tel 06-16026525) voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer gevoel krijgen bij het betekenisvolle werk wat wij doen? Dan bieden wij je graag de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding op onze mooie locatie Bronlaak.

Meld je aan, door een e-mail te sturen naar werkenbij@deseizoenen.org o.v.v. kennismaking Bronlaak en jouw telefoonnummer.

Contact

William Sleegers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Brakel
24 - 28 uur
Zuidwester

Flexmedewerker

Breda
In overleg
Neos

Wooncoach Beschermd Wonen

Eindhoven
28 - 32 uur