TWB Verpleegkundige regio Rucphen

Ben jij als verpleegkundige een echte doorzetter, streef je altijd naar de beste zorg voor jouw cliënten en werk je graag in een functie met veel afwisseling en uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zo maak jij het verschil
Als verpleegkundige bij TWB heb je een veelzijdige en zelfstandige functie. Doordeweeks rijd je de routes in je eigen wijk, maar in de avondroutes en in het weekend zijn de routes uitgebreid over het hele gebied Roosendaal. Je houdt cliënten tijdens je route goed in de gaten en onderneemt actie als je merkt dat hun toestand verslechtert. Complexere verpleegkundige taken die vroeger bijna alleen maar in het ziekenhuis plaatsvonden, zijn vandaag heel gewoon in de thuisomgeving. Iedere cliënt is anders en heeft iets anders nodig. Dat maakt jouw werk divers.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van intakegesprekken van laag en midden complexe zorgvragen. Innovatie en kwaliteitszorg staan in jouw functie centraal en het begeleiden van collega zorgverleners hierin is een van je taken. Een belangrijke schakel is het contact met de wijkverpleegkundige, met wie je de zorg aanpast op de zorgbehoefte van de cliënt.

Een extra uitdaging in deze functie is de mogelijkheid om aandachtsvelder te zijn voor een bepaald thema, bijvoorbeeld op het gebied van wondzorg. Jij bent hierin dan de specialist in het team en schakelt waar nodig met de gespecialiseerde verpleegkundigen.

Doorgroeimogelijkheden
Binnen TWB staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als verpleegkundige zijn er volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan onze gespecialiseerde thuiszorgteams; Topklinisch team, Hospice Thuis team en Acuut team. Ook kun je via ons opleidingstraject doorgroeien tot echte hbo professional als wijkverpleegkundige. Of wil jij je juist ontwikkelen op persoonlijk vlak? Ook daar ondersteunen wij jou bij. Jij hebt je ontwikkeling zelf in de hand!

Wij bieden jou
  • een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • contracturen afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden variërend tussen de 12 en 28 uur per week
  • een salarisinschaling volgens CAO VVT in FWG 45. Dit is een salaris van € 2.492,- tot € 3.362,- op basis van een 36-urige werkweek
  • een reiskostenvergoeding van € 0,15 per km tot 10 km enkele reis. Zit je daar boven? Dan krijg je € 0,27 per km
  • goede arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld en een eindejaarsuitkering
  • de mogelijkheid om vakinhoudelijke scholingen te volgen

Wij vragen van jou
  • Naast uiteraard een zorgdiploma vooral een hart voor de thuiszorg!

Contact

Madeleine de Jonge
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Begeleider nachtzorg

Terheijden
In overleg
Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg