Casemanager Dementie

Heb jij een afgeronde opleiding hbo verpleegkundige aangevuld met een opleiding casemanagement dementie, of ben je bereid deze opleiding te volgen? Heb je ervaring met cliënten met geheugenproblematiek en ben je op zoek naar een verantwoordelijke en zelfstandige baan in de thuiszorg? Kom dan werken als casemanager dementie.

Word jij onze nieuwe casemanager dementie?

Samen met de andere casemanagers dementie in de regio begeleid je thuiswonende mensen met dementie (of een vermoeden hiervan) en daarbij hun partner, mantelzorgers en/of familie. Je komt achter de voordeur van de cliënt. Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en ieder mens is uniek.

Zo maak jij dagelijks het verschil

In de functie van casemanager dementie geef je voorlichting, informatie en advies aan mensen met geheugenproblematiek en aan hun naasten. Je begeleidt ze bij het aanvragen van de juiste voorzieningen. De zorgvraag van de cliënt wordt door jou geanalyseerd en op basis hiervan stel je een indicatie op. Je geeft voorlichting en advies aan je collega's, onder andere gericht op het verzorgen en verplegen van de cliënten met dementie in de zorg. Er wordt individueel en multidisciplinair overlegd met verwijzers en je hebt veelvuldig contact met alle instellingen en partijen waarmee je gaat samenwerken. Zoals huisarts, geriater, wijkverpleegkundige, welzijnsmedewerker of andere zorgverleners.

Door jouw ondersteuning kan de cliënt langer wonen in zijn of haar vertrouwde thuisomgeving en kan vroegtijdige opname voorkomen worden. Zo maak jij het verschil!

Vrijdag 12 mei a.s. zullen de gesprekken plaatsvinden.

Wij bieden jou

  • een uitdagende en verantwoordelijke baan in een zelforganiserend team waarbij eigen inbreng wordt gewaardeerd
  • een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • een parttime dienstverband voor minimaal 24 uur per week, aantal uren zijn in overleg
  • een salaris in schaal cao VVT FWG 55. Dit is een salaris van 3.176,- tot 4.558,- euro op basis van een 36-urige werkweek
  • een reiskostenvergoeding, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, thuiswerkregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Wij vragen van jou

De casemanager dementie die wij zoeken is zelfstandig, behulpzaam, tactvol, integer en klantgericht. Je bent bekend met de verschillende dementiële syndromen en de sociale kaart. Je professionaliteit bewijst zich in de dagelijkse praktijk door je inlevingsvermogen, geduld, doorzettingsvermogen en het bedenken van creatieve oplossingen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte instelling naar alle partijen die betrokken zijn bij dementiezorg.

Verder verwachten we van jou
  • een hbo diploma verpleegkunde en een geldige BIG-registratie
  • een post-hbo opleiding casemanagement dementie (of bereid deze te behalen)
  • dat je ervaring hebt in extramurale zorg en ervaring hebt met de doelgroep
  • dat je flexibel inzetbaar bent en in het bezit bent van een rijbewijs en auto

Contact

Madeleine de Jonge
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Heeze
Parttime / Fulltime
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur