ANIOS Neurologie

Onze leuke en enthousiaste vakgroep neurologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft per direct plaats voor een anios. Kom jij hier groeien als arts-assistent?

Wat ga je doen?
Als anios neurologie verleen je alle aspecten van de zorg voor de klinische patiënten op de afdeling neurologie en de brain-care unit. Je werkt op de spoedeisende hulp en participeert in de consulten op alle andere afdelingen, inclusief de intensive care en revalidatiecentrum de Tolbrug. Dit doe jij samen met een groep van arts-assistenten (mix van ANIOS en AIOS). Als anios krijg je de ruimte om zowel het onderwijs binnen de vakgroep als het discipline overstijgend onderwijs te volgen.

De werkomgeving
We hebben een grote afdeling, met circa 30-35 bedden, met alle mogelijkheden om in de volle omvang kennis te maken met de neurologie en klinische neurofysiologie. Binnen de vakgroep heerst een teamgevoel en warme sfeer. De vakgroep bestaat uit 12 neurologen met ieder een eigen aandachtsgebied. We zijn toegankelijk en hebben oog voor wat jij nodig hebt aan begeleiding. Als anios krijg je bij je start bij ons een mentor toegewezen met wie jij regelmatig gesprekken voert over jouw ontwikkeling. Op de afdeling is ook een ziekenhuisarts werkzaam.

Er worden coassistenten opgeleid vanuit het Radboud UMC en het UMCU. Tevens zijn er AIOS werkzaam vanuit diverse andere specialismen (SEH, ziekenhuisgeneeskunde, geriatrie en specialist ouderen geneeskunde).

Jouw profiel
Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega met goede contactuele eigenschappen, die beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts. Je hebt interesse in het neurologische vakgebied, bent bereid te participeren in onderwijs en te investeren in jezelf. Ook werk je goed samen met andere disciplines, om zo de beste zorg aan onze patiënten te leveren.

Wij bieden
Een afwisselende en leerzame anios functie binnen een goed georganiseerde afdeling neurologie. Voordat je start met je werkzaamheden biedt het JBZ een 2-daagse ziekenhuisbrede introductiecursus, waaraan zowel beginnende specialisten als startende assistenten samen deelnemen.
De duur van de aanstelling is tijdelijk (in principe voor de duur van een jaar). Parttime werken is bespreekbaar. Inschaling vindt plaats in functiegroep 65 conform cao ziekenhuizen tussen de €4.042,- en de €6.091,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden.

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is één van de grootste opleidingsziekenhuizen van Nederland. Jaarlijks leiden wij 200 verpleegkundigen, 100 assistenten in opleiding voor specialist en 500 coassistenten op. Wij verzorgen in totaal 21 medische vervolgopleidingen in samenwerking met de Radboud Universiteit in Nijmegen en de Universiteit Utrecht.

“Jij verdient de zorg die bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet”. Dit streven we als Jeroen Bosch Ziekenhuis na. Ons gewaagd doel: In 2025 geven de mensen uit Den Bosch en omstreken hun gezondheidswelzijn het hoogste cijfer in Nederland. Om ons gewaagd doel te bereiken, werken we intensief samen met (zorg)collega’s uit andere organisaties en gebruiken we steeds meer moderne informatie- en zorgtechnologie. We gaan uit van gezondheid in plaats van ziekte en kijken vooral naar wat mensen wél kunnen. Uiteraard blijven wij daarbij nog steeds de beste zorg bieden.

Interesse gewekt?
Neem contact op met dr. H.M. (Ellen) van der Holst, opleider neurologie, of met drs. A. (Anouke) van Rumund, plaatsvervangend opleider neurologie via e.v.d.holst@jbz.nl / a.v.rumund@jbz.nl, via 073-5532325 of per brief. Je schriftelijke reactie voorzien van een curriculum vitae kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Algemene informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat vermeld op de website www.jeroenboschziekenhuis.nl. Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken we samen of er een wederzijdse klik is.

Recente vacatures

BrabantZorg

Basisarts / ANIOS regio Uden | 28 -36 uur

Oss
28 - 36 uur
Máxima MC

Fellowship vaatchirurgie (tweejarig)

Veldhoven
32 - 36 uur
Huisartsen Zorggroep Breda

Huisarts (waarnemend)

Prinsenbeek
In overleg