Gespecialiseerd laborant beeldvormende technieken - CT, MRI, Echografie of Mammografie

CT, MRI, Echografie of Mammografie
RVE Beeldvormende Technieken
24-36 uur

Zoek jij een unieke werkomgeving waar Nucleaire Geneeskunde, Radiologie en het Vaatlaboratorium tot één afdeling behoren en waar de medewerkers op meerdere vlakken inzetbaar (kunnen) zijn? Lees dan verder!

De RVE Beeldvormende Technieken is onderverdeeld in Nucleaire geneeskunde, Radiologie en het Vaatlaboratorium. Deze afdeling beschikt over goed uitgeruste onderzoekskamers op 5 verschillende locaties en heeft daarmee de mogelijkheid om een groot aantal verschillende onderzoeken te verrichten.
Op de afdeling werken in totaal 16 radiologen, 4 nucleair geneeskundigen, 12 arts-assistenten, 120 laboranten en 30 administratief medewerkers. Alle teamleden zijn ervaren professionals die hun vak goed verstaan.
Onze ambitie is het leveren van kwalitatief hoogstaande onderzoeken en innovaties.

Wat ga je doen?
In verband met de toenemende vraag naar beeldvormende diagnostiek zijn wij op zoek naar gespecialiseerd laboranten in de vakgebieden CT, MRI, echografie of mammografie. Je verricht zelfstandig radiologische onderzoeken of assisteert hierbij en begeleidt, samen met collega’s, leerlingen. Je bent naast dagdiensten ook inzetbaar tijdens de avond- , nacht- en weekenddiensten. Wij verwachten dat je een bijdrage levert aan de introductie van nieuwe onderzoeken, protocollen, werkvoorschriften, behandelmethoden, technieken en (hulp)apparatuur. Je bent op meerdere locaties inzetbaar en hebt een flexibele en patiëntgerichte houding. Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en werkt graag in teamverband. Daarnaast ben je tactvol, geduldig en stressbestendig.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van het diploma Radiodiagnostisch Laborant, het Bewijs van Bevoegdheid of het diploma MBRT. Daarnaast heb je ervaring in het betreffende aandachtsgebied en heb je bij voorkeur de post-hbo CT, MRI of echografie afgerond of heb je een opleidingstraject mammografie doorlopen.

Wat bieden wij jou?
  • Een arbeidsovereenkomst voor 24-36 uur per week op basis van een vast dienstverband.
  • Inschaling vindt plaats in functiegroep 45 of 50 (minimaal € 2.682, - en maximaal € 4.118, - op basis van een fulltime dienstverband), gebaseerd op jouw profiel, kennis en ervaring.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen.

Interesse in deze vacature?
wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Engelen of Pieter-Bas van Ravenswaaij, beide unithoofd Beeldvormende Technieken en bereikbaar op telefoonnummer: 073-5538772. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling werving & selectie op telefoonnummer 073-553 8675

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is erop gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Als onderdeel van ons wervingsproces, voeren we altijd een interne referentiecheck uit bij kandidaten die al bij ons werkzaam zijn dan wel eerder bij ons of een van onze rechtsvoorgangers werkzaam zijn geweest. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling.

Recente vacatures

Glorieuxpark

Verpleegkundige – Huize Glorieux

Eindhoven
In overleg
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verpleegkundige niveau 4

Raamsdonksveer
In overleg