Vaatlaborant of MBB-er met specialisatie vaatlaboratorium

24-36 uur

's-Hertogenbosch
Wil jij je kennis vergroten op het gebied van vaatonderzoeken (duplex- en doppler)? Haal jij qua diagnostiek graag het onderste uit de kan? Heb jij een goed observatievermogen en werk je gestructureerd? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
 • Het zelfstandig verrichten, interpreteren en beoordelen van vaatonderzoeken (duplex- en doppler onderzoeken in het gehele lichaam).
 • Tevens worden op het vaatlaboratorium veneuze interventies verricht waarbij je duplexondersteuning geeft.
 • Je levert een bijdrage aan de introductie van nieuwe onderzoeken, protocollen, werkvoorschriften, behandelmethoden, technieken en (hulp)apparatuur.
 • Het mede-begeleiden van collega’s of studenten.
 • Daarnaast verricht je, afhankelijk van je opleiding, reguliere werkzaamheden op afdeling Beeldvormende Technieken.

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent in het bezit van het diploma Radiodiagnostisch Laborant of het diploma MBRT, aangevuld met de post HBO opleiding Echografie vaatdiagnostiek, of een vergelijkbare HBO opleiding in non-invasieve vaatdiagnostiek.
 • Je beschikt bij voorkeur over minimaal 2 jaar werkervaring in de vaatdiagnostiek.
 • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid, werkt graag in teamverband en hebt een uitstekend observatievermogen. Daarnaast ben je tactvol, geduldig en stressbestendig.

Wat bieden wij jou?
 • Een veeleisende, maar boeiende functie in een grote professionele ziekenhuisorganisatie.
 • Een prettige en informele werksfeer.
 • De startdatum is in overleg en inschaling vindt plaats in functiegroep 50. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Waar ga je werken?
De RVE Beeldvormende Technieken beschikt over goed uitgeruste onderzoekskamers op 5 verschillende locaties. Op de afdeling werken in totaal 16 radiologen, 4 nucleair geneeskundigen, 12 arts-assistenten, 140 laboranten en 30 administratief medewerkers. Alle teamleden zijn ervaren professionals die hun vak goed verstaan. Onze ambitie is het leveren van kwalitatief hoogwaardige onderzoeken.

Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract voor 32- 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Inschaling in FWG 50 conform CAO ziekenhuizen tussen de € 2759,- en € 3922,- (op basis van 36u per week)
 • Een kilometervergoeding voor woon-werkverkeer, 85% vergoeding voor het reizen met het OV of een aanvulling voor het reizen met de fiets.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse in deze vacature?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer P. van Ravenswaaij, Unithoofd Beeldvormende Technieken. Hij is te bereiken op telefoonnummer 073- 553 8155. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling werving & selectie op telefoonnummer 073-553 8675 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-83190674

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is erop gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Als onderdeel van ons wervingsproces, voeren we altijd een interne referentiecheck uit bij kandidaten die al bij ons werkzaam zijn dan wel eerder bij ons of een van onze rechtsvoorgangers werkzaam zijn geweest. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Heeze
Parttime / Fulltime
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur