Combinatiefunctie POS medewerker / Anesthesie medewerker

Ben jij op zoek naar een afwisselende werkplek waarbij jij deze (combinatie) functie verder vorm gaat geven? Ben jij in het bezit van een hbo opleiding anesthesiemedewerker/ POS medewerker? Lees dan snel verder.

Het operatiecentrum
Het operatiecentrum beschikt over 16 hypermoderne operatiekamers. Door een groot en divers aanbod aan operaties staat het Jeroen Bosch Ziekenhuis vooraan met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Het operatiecentrum beschikt over 63 zogenaamde holding- en recoverybedden waar patiënten voorbereid worden op hun operatie en na de operatie worden opgevangen. Daarnaast beschikt het operatiecentrum over een 24 uurs recovery, waar patiënten maximaal 24 uur bewaakt worden. De diversiteit aan geboden zorg en ingrepen biedt onze medewerkers afwisseling en doorgroeimogelijkheden. Een van die mogelijkheden is de doorgroei tot Sedatie Praktijk Specialist, maar ook verdieping in acute pijnservice behoort tot de opties.

POS & Intake
De POS & Intake is binnen de RVE Operatiecentrum gepositioneerd. De werkzaamheden van de POS medewerkers vinden echter op eigen afdeling elders in het JBZ plaats. Daar coördineren zij een gedeelte van de klinische operatieve patiënten logistiek. De POS & Intake bestaat uit ca. 26 collega’s (onder andere intake verpleegkundigen, POS medewerkers en administratief medewerkers).

Anesthesiemedewerker
Als anesthesiemedewerker verleen je ondersteuning aan de anesthesist bij zijn werkzaamheden vóór, tijdens en na het toepassen van een plaatselijke, algehele anesthesietechniek of -behandeling. Ook draag je zorg voor de anesthesiologische apparatuur en ben je voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor de zorg van de patiënt tijdens het gehele operatieproces, welke complicaties daarbij kunnen optreden en waarop je dus bedacht moet zijn. Daarnaast begeleid je leerling anesthesiemedewerkers en nieuwe medewerkers.

POS medewerker
Naast jouw rol als anesthesiemedewerker werk je circa 2 dagen per week als POS medewerker. Als POS medewerker verzamel je gegevens over de patiënt door middel van verpleegkundige en medische anamnese, geprotocolleerd lichamelijk onderzoek en relevante diagnostiek. Je schat het anesthesierisico in en geeft een anesthesieadvies voor de operatie. Je licht de patiënt voor over anesthesie, diagnostiek en perioperatieve behandelingen, inclusief medicatie. Verder lever je een bijdrage aan de kennis– en deskundigheidsbevordering en kwaliteitszorg van onze afdeling.

Wat vragen wij?
Hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding tot anesthesiemedewerker en POS medewerker.

Verder is het belangrijk dat je kunt observeren, analyseren, rapporteren en adequaat kunt reageren bij calamiteiten. Je bent bevlogen in het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het bijhouden van vakinhoudelijke ontwikkelingen. Daarnaast ben je een gemotiveerde en enthousiaste teamplayer die zelfstandig binnen beide teams kan werken. Je kunt goed omgaan met de verschillende programma’s en systemen van het ziekenhuis en kunt hierin snel schakelen.

Enkele persoonskenmerken waar je over dient te beschikken:
  • Neemt initiatieven
  • Bent zelfstandig maar werkt ook uitstekend samen
  • Kunt feedback geven
  • Beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Kunt je goed inleven in de patiënt

Wat bieden wij jou?
Een dynamische en uitdagende baan in een topklinisch ziekenhuis, binnen een enthousiast en gedreven team. We bieden regelmatige bijscholing. Dat is noodzakelijk gezien de voortdurende innovatie in apparatuur en anesthesiologische technieken. Er zijn volop mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Woon-werkverkeer wordt ruim vergoed, indien je reist met het openbaar vervoer of de fiets. Inschaling vindt plaats in functiegroep 55 (min. €3.115 en max. €4.391 bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Interesse gewekt?
Wil je graag een dag meelopen? Kijk dan eens op onze website

Voor meer informatie kun je contact opnemen Toine Hendriks, unithoofd, tel: 073-553 6007 of met Jeroen Veldhuis, unithoofd, tel: 073-553 7673. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Na ontvangst van jouw sollicitatie, nemen we contact met je op.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Als onderdeel van ons wervingsproces, voeren we altijd een interne referentiecheck uit bij kandidaten die al bij ons werkzaam zijn dan wel eerder bij ons of een van onze rechtsvoorgangers werkzaam zijn geweest. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling

Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Máxima MC

Verpleegkundige Acute Opname Afdeling

Veldhoven
28 - 36 uur
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur