Recovery verpleegkundige

Houd jij van een dynamische werkomgeving waar je autonoom kunt handelen, ben je stressbestendig en sta je sterk in je schoenen? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!

Het operatiecentrum
Het operatiecentrum voldoet aan de hoogste eisen en beschikt over 16 hypermoderne operatiekamers. Het operatiecentrum beschikt over een aantal state-of-the-art voorzieningen waaronder robotchirurgie, endo-suites en een interventiekamer. Door een groot en divers aanbod aan operaties staat het JBZ vooraan met het ontwikkelen van nieuwe technieken. Op het operatiecentrum zijn 63 zogenaamde holding- en recoverybedden operationeel waar patiënten voorbereid worden op hun operatie en na de operatie worden opgevangen. Daarnaast beschikt het operatiecentrum over een 24 uurs recovery, waar plaats is voor drie patiënten om (kortdurende) intensieve zorg aan te verlenen.

Wat ga je doen?
Als recoveryverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de pre- en post operatieve zorg van de patiënt. In het kader van de preoperatieve zorg ontvang je de patiënt op de holding en bereid je deze verder voor op de operatie. Je assisteert de anesthesioloog bij locoregionale anesthesie, waaronder bijvoorbeeld spinale, epidurale en plexus technieken. Op de recovery ontvang je de patiënt na de operatie en bewaak je de vitale functies. Daarnaast worden patiënten ontvangen voor pijnbestrijding. Je werkt intensief samen met de anesthesiologen, anesthesiemedewerkers en verpleegkundigen van de verpleegafdelingen. Naast de directe pre/post operatieve patiënten zorg, draag je zorg voor een aandachtsgebied en/of neem je deel aan afdeling overstijgende werkgroepen.

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot recovery verpleegkundige, of IC verpleegkundige. Enkele jaren werkervaring als gediplomeerd recovery verpleegkundige of als IC-verpleegkundige zijn een pré. Je draait mee in de 24-uursdiensten van de recovery. Dit betekent dat je op alle diensten die van toepassing zijn binnen de 24-uurs recovery (variërend in duur van 8.15 tot 9 uur) ingezet wordt. Door de wisselende diensten is er een mooie balans tussen werk en privé. Je hebt door middel van het zelfroostersysteem een grote invloed op je eigen rooster

Als persoon kun je goed samenwerken en durf je feedback te geven en te ontvangen. Je hebt een positieve houding ten aanzien van jouw professionele ontwikkeling. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het team en de totale dienstverlening van het OK-complex. Ook ben je leergierig en volg je enthousiast de ontwikkelingen over het vakgebied. Je vindt het een uitdaging de patiënt correct en goed te informeren en een gevoel van veiligheid over te brengen.

Binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis krijg je als recovery verpleegkundige binnen de vastgestelde protocollen, veel vrijheden zodat je autonoom kunt handelen. Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in de functie door bijvoorbeeld betrokken te zijn bij de acute pijnservice of deel te nemen als ziekenhuis brede projecten, deelname aan Crew Resource Management en scenariotrainingen.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen waaronder een eindejaarsuitkering en goede opleidingsmogelijkheden/bijscholingen. Inschaling vindt, afhankelijk van opleiding en ervaring, plaats in functiegroep 50 (minimaal € 2.759,- maximaal € 3.922,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Op het Instagram account van de afdeling Recovery verpleegkundige vang je alvast een glimp op van het team!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 640 bedden en ruim 4.000 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ Magazine.

Interesse gewekt?
Wij raken graag met jou in gesprek! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Veldhuis, unithoofd Anesthesie/Recovery/Sedatie, tel. (073) 553 7673. Je cv en motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we contract met je op.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Als onderdeel van ons wervingsproces, voeren we altijd een interne referentiecheck uit bij kandidaten die al bij ons werkzaam zijn dan wel eerder bij ons of een van onze rechtsvoorgangers werkzaam zijn geweest. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling

Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Prisma

Verpleegkundige Hospice

Waalwijk
24 - 28 uur
Neos

Verpleegkundige Specifieke Doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur