Verpleegkundigen Flexpool

0-24 uur
‘s-Hertogenbosch

Ben jij die energieke, veerkrachtige en ambitieuze verpleegkundige die flexibel en op korte termijn in te zetten is? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
Het JBZ heeft verschillende verpleegafdelingen die allemaal gekenmerkt worden door een patiëntgerichte en multidisciplinaire werkwijze. De Flexpool adviseert, ondersteunt en bemiddelt bij het samenbrengen van vraag en aanbod van personeel. Werken via de Flexpool betekent dat je op flexibele basis op verschillende afdelingen werkt. Je krijgt te maken met verschillende specialismen en een flinke diversiteit aan collega’s en patiënten, je weet dus zeker dat je werk erg afwisselend en uitdagend is!

Als verpleegkundige heb jij meer dan ooit een regisserende rol, waardoor er een groot beroep wordt gedaan op jouw zelfstandigheid en professionaliteit. Vanzelfsprekend kennen de teams een veilige sfeer waarin je kunt terugvallen op je collega’s.

Wat ga je doen?
Je verleent verpleegkundige zorg aan patiënten en draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit en kwantiteit van deze zorg. Verder:
 • Zorg je voor een goed verloop van de overdracht aan je collega’s;
 • Ben je betrokken en ken je je verantwoordelijkheden;
 • Ben je bereid tot het volgen van bij- en nascholingscursussen en zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen het vakgebied;
 • Ben je flexibel inzetbaar (ook tijdens de weekenden en feestdagen) voor alle diensten op verschillende afdelingen;
 • Speciaal voor de avond- en nachtdiensten willen we extra handen aan het bed creëren. Voor deze diensten sta je niet op één afdeling ingeroosterd. Je staat stand-by en kunt opgeroepen worden door een afdeling daar waar het nodig is. Je bent dus een ‘vliegende keep’.

Wat vragen we van jou?
 • Je hebt de opleiding tot verpleegkundige afgerond op mbo/hbo-niveau;
 • Je hebt enige jaren ervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis;
 • Je beschikt over een flexibele houding en je vindt het geen probleem om in wisselende diensten en op verschillende afdelingen te werken;
 • Je hebt een pragmatische en proactieve werkhouding; je vindt snel je weg op een nieuwe afdeling.

Wat bieden wij jou?
Een flexibele en afwisselende baan afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden. Wij proberen hierbij rekening te houden met jouw wensen.
 • Voor mbo verpleegkundigen vindt inschaling plaats in FWG 45, tussen de € 2.832 en € 3.824, voor hbo verpleegkundigen vindt inschaling plaats in FWG 50, tussen de € 3.047 en € 4.324 (conform CAO ziekenhuizen, op basis van 36u per week);
 • Voor medewerkers met een contract voor vaste uren geldt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Voor oproepcontracten geldt dat je bovenop je brutoloon een percentage van de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en vakantiedagen uitgekeerd krijgt;
 • Een KM vergoeding voor woon-werkverkeer of;
 • 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Contracturen worden in overleg vastgesteld; een 0-uren contract behoort tot de mogelijkheden;
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse in deze vacature?
Wij komen graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marie-José Festen of Mérit Michielsen, adviseurs Flexpool, op telefoonnummer 073 – 553 8677. Je CV en motivatiebrief kun je insturen via het online sollicitatieformulier.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Als onderdeel van ons wervingsproces, voeren we altijd een interne referentiecheck uit bij kandidaten die al bij ons werkzaam zijn dan wel eerder bij ons of een van onze rechtsvoorgangers werkzaam zijn geweest. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling.

Recente vacatures

SOVAK

Begeleider nachtzorg

Terheijden
In overleg
Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg