Forensisch Begeleider

Forensisch Begeleider 24 - 36 uur

Sta jij stevig in je schoenen en ga jij complexe casuïstiek niet uit te weg?

Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een dynamische werkomgeving in de forensische psychiatrie?
Dan is dit de ideale baan voor jou! Wij gaan graag met je in gesprek, want er zijn binnen GGZ WNB meerdere mogelijkheden voor jou om aan de slag te gaan in de forensische zorg.

Wat ga je doen
Als forensisch begeleider bied je de cliënten begeleiding in hun dagelijkse leefomgeving. Een dynamische baan waarin uithoudingsvermogen, humor en relativeringsvermogen van je gevraagd wordt. Je draagt zorg voor structuur, duidelijkheid, veiligheid en praktische zaken. Je bent verantwoordelijk voor de zorg, behandeling en beveiliging van cliënten die een delict hebben gepleegd en daarvoor veroordeeld zijn. Je geeft mede vorm aan het therapeutisch milieu. Alles draait om het geven en krijgen van vertrouwen en het stellen van grenzen bij anderen en jezelf. Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team en ketenpartners zoals justitie, reclassering, PI en TBS klinieken.

Waar ga je werken
Voor onze klinisch forensische afdelingen zijn wij op zoek naar daadkrachtige forensisch begeleiders. We bieden specialistische forensische zorg aan cliënten met complexe problematiek, zoals een persoonlijkheidsstoornis, psychotische stoornis en/of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Wat vragen wij van jou
 • Minimaal een MBO-4 diploma richting hulpverlenging (zoals Maatschappelijke zorg, Sociaal Pedagogisch Werk of Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen) eventueel aangevuld met een Associate Degree (AD). HBO Social Work (SPH) of Verpleegkundige
 • Enige ervaring in de GGZ en affiniteit met de doelgroep is een pré
 • Het is voor jou geen probleem om te werken in onregelmatige diensten

Wat bieden wij jou
Bij ons vind je als begeleider dé uitdaging in de forensische zorg. Collega's staan voor je klaar en jouw leidinggevende zet de deur altijd voor je open!

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de forensische psychiatrie d.m.v. een intern forensisch opleidingsprogramma.
Wij nodigen je uit om tijdens de sollicitatieprocedure een dag mee te lopen op een afdeling

Daarnaast bieden wij jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden:
 • Het salaris ligt conform de cao GGZ (Schaal 45) tussen de € 2.391 ,- en € 3.787,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats naar relevante werkervaring
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding
 • Balansbudget van €500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Op 1 januari 2023 vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 2%
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert
 • Een vast contract

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Wil jij er samen met een team van gedreven professionals voor zorgen dat onze cliënten weer een zelfstandig bestaan in de maatschappij op kunnen bouwen, waarbij veiligheid en recidiverisico centraal staan?
Beschik jij over de juiste mentaliteit en skills? Reageer dan snel!

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon: Denny Oosterwaal

Telefoonnummer: +316 57488270

E-mail: d.oosterwaal@ggzwnb.nl

Locatie: Halsteren

Contact

Denny Oosterwaal
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Begeleider Jeugd Very Intensive Care – De La Salle te Boxtel

Boxtel
8 - 36 uur
TWB, Thuiszorg West-Brabant

Thuisbegeleider flexpool

Bergen op Zoom
In overleg