zoekt een

Verpleegkundige Continue Care Team

Persoonlijk contact is voor jou belangrijk! In deze dynamische functie voel je je verbonden met jouw cliënten en hun naasten. Je bent er voor de noodzakelijke zorg en voorlichting, maar maakt het verschil als het gaat om persoonlijke begeleiding. Elke cliënt is voor jou uniek en kan rekenen op jouw aandacht.

Wat ga je doen?
 • Je geeft samen met cliënten en hun naasten de zorg vorm.
 • Je voert verpleegtechnische handelingen uit.
 • Je regelt aanvullende zorg of ondersteuning als dat nodig is.
 • Je werkt dag- en avonddiensten van 8 uur.
 • Je rapporteert over de voortgang aan je cliënten.
 • Je maakt deel uit van het continue care team.
 • Je werkt nauw samen met collega’s, verwijzers en mantelzorgers.

Bij Rivas Wijkverpleging vinden het belangrijk dat jij het werk doet waarvoor je bent opgeleid en aangenomen. Dit vertaalt zich in het verlenen van passende zorg aan onze cliënten, zonder onnodige administratieve handelingen. We ondersteunen je hierbij met de juiste (digitale) middelen. Je neemt de verantwoordelijkheid die past bij jouw rol en wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied tot (regie)wijkverpleegkundige of om je te specialiseren in bepaalde aandachtsgebieden. Denk hierbij aan palliatieve zorg, oncologische zorg of valpreventie. Onze Rivas Academie kan je bij je persoonlijke ontwikkelingswensen ondersteunen.

Waar ga je werken?
Rivas Wijkverpleging verleent jaarlijks aan ruim 7.000 cliënten zorg aan huis. Zij beoordelen onze zorg met een 9! Ons aanbod loopt uiteen van basiszorg tot gespecialiseerde (wond)zorg en beeldzorg. Meer dan 1.100 betrokken collega’s zetten zich dagelijks in voor mensgerichte zorg bij mensen thuis. Wij werken volgens de Planetree filosofie, wat staat voor zorg zoals je je dierbaren gunt. Wij verlenen deze zorg in een groot werkgebied, met onze thuisstad Gorinchem als centraal middelpunt. Past de dynamiek van de stad bij je of voel je je helemaal thuis in de polder en ben je benieuwd waar wij allemaal actief zijn? Kijk even op onze website naar ons werkgebied.

Onze wijkteams worden aangestuurd door een duo bestaande uit een teammanager, die zich richt op de bedrijfsvoering, en een regiewijkverpleegkundige, die zich richt op de kwaliteit van zorg. Voor jou als medewerker betekent dit dat je vakinhoudelijk een leidinggevende hebt om mee te sparren, maar dat je er ook op kunt rekenen dat alle regelzaken goed op orde zijn. Jouw zeggenschap als zorgprofessional is belangrijk.

Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal het diploma Verpleegkundige op mbo 4-niveau.
 • Je bent BIG-geregistreerd en Hepatitis B gevaccineerd.
 • Je hebt een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij?
 • Je verdient een salaris tussen de € 2949,59 en € 3575,63 bruto per maand op basis van 36 uur conform FWG45 volgens de CAO VVT. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt vakantiegeld van 8% in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november. Kies zelf of je je vakantiegeld en / of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Je tekent een vast contract voor 16 uur per week.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en profiteert van Rivas Benefits at work.
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met Ria Nap (teammanager) op 06 51 47 68 11. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of WhatsApp met Thomas de Vos (recruiter) via 06 47 53 34 80.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsenpraktijk doccs

verpleegkundig specialist/physician assistent in Tilburg (voor ...

Tilburg
16 - 28 uur
Laverhof

Verpleegkundig team

Schijndel
0 - 20 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundige ondersteunend Team Gedrag

Eindhoven
32 - 36 uur