zoekt een

Verzorgende IG palliatieve zorg

Zorg met persoonlijke aandacht

Je werkt op deze afdeling als verzorgende IG voor de palliatieve zorg. Jouw doel is zorg leveren met persoonlijke aandacht. Je stelt de zorgwensen en -behoeften van je bewoners centraal en kijkt naar wat er nodig is om het comfortabel en draaglijk te maken. Dat maakt je functie bijzonder. Elke bewoner is voor jou uniek en kan rekenen op jouw aandacht.

Wat ga je doen?
Je helpt bewoners bij hun dagelijkse ADL-activiteiten en ondersteunt hen bij hun persoonlijke verzorging. Je zorgt voor extra begeleiding van de bewoners als dat nodig is.
 • Je werkt zelfstandig en op een verantwoorde manier.
 • Je geeft input voor het zorgplan van de bewoners.
 • Je gaat actief op zoek naar oplossingen bij problemen.
 • Je regelt, waar nodig, aanvullende zorg en/of ondersteuning.

Waar ga je werken?
Waerthove in het centrum van Sliedrecht is een van onze grote locaties waar kleinschalige, individuele zorg geboden wordt. In deze mooie woonlocatie vinden bewoners, die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen, een nieuw thuis.

Onderdeel van verpleeghuis Waerthove is woongebouw “de Noorderwaert”, waarin 56 zorgappartementen voor somatische bewoners zijn gevestigd. Deze mooie appartementen bestaan uit een woonkamer, keuken, ruime slaapkamer, badkamer met douche en toilet. In het gebouw zijn ook nog diverse ruimten voor activiteiten waar bewoners een gezellige tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Naast de zorgappartementen voor somatische bewoners, zijn er ook enkele zorgappartementen voor palliatieve zorgvragers.

In Rivas is mensgerichte zorg, Planetree, een heel belangrijk onderwerp. Wij willen zorg en aandacht beiden zoals je het je dierbaarste gunt. Dat betekent vakkundige zorgverlening vanuit een empathische, respectvolle attitude met daarbij ook volop aandacht voor het welzijn en welbevinden van de bewoners. Van medewerkers verwachten we dat ze oog hebben voor de totale mens, ons uitgangspunt is: hoe wil de bewoner de zorg en aandacht ingevuld zien. Dat geldt even zo goed voor de familie en naasten die als belangrijk onderdeel van de bewoner wordt beschouwd.

Sfeerbeeld Noorderwaert: https://youtu.be/XmgyLzjWMQg

Werken in de langdurige zorg gaat over warme, liefdevolle zorg voor en met bewoners en hun naasten. Samen met collega's in een hecht team. In een omgeving met kansen om te groeien als zorgprofessional. Benieuwd of Rivas en de langdurige zorg bij jou past? Bekijk deze video's en binnen 10 minuten weet je het. Onze collega’s én bewoners delen met jou wat werken bij Rivas zo bijzonder maakt! https://bit.ly/3klNiPo

Wie ben jij?
Je vindt samenwerken met collega’s vanzelfsprekend, net als het betrekken van familie en andere naasten van bewoners.
 • Je hebt minimaal het diploma verzorgende IG op mbo3-niveau.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd of bereid hiertoe.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
 • Je verdient een salaris tussen de € 2466,72 en € 3256,53 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 35. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 24 - 32 uur per week. Het aantal uur is in overleg.
 • Je tekent een vast contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met locatieleider Heidi Ruis op 06 51 64 60 13. Bel of app met vragen over het solliciteren met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Deze vacature sluiten we zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.
Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.

Contact

Monique Francina Verweij
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures