zoekt een

Verpleegkundige

Mensgerichte zorg

Jij wilt echt luisteren naar de wensen van de bewoner! Als verpleegkundige verleen je niet alleen verpleegkundige zorg, maar houd je vooral rekening met de behoeftes en gewoonten van de bewoners. Deze mensgerichte zorg draait om de levenskwaliteit van de bewoners en hun naasten. Jouw zorg staat altijd in het teken van de bewoner.

Wat ga je doen?
Je stemt de zorg af met de bewoner en zijn/haar naasten. Je bevordert hierbij het zelfmanagement en de veiligheid van de bewoner. Waar nodig regel je aanvullende zorg of ondersteuning in samenspraak met de bewoner.

 • Je ondersteunt de bewoner, indien gewenst, met de invulling van zijn/haar dagbesteding.
 • Je voert risicovolle en voorbehouden handelingen uit.
 • Je werkt zelfstandig en verantwoord en weet hoe te handelen in onvoorziene en crisissituaties.
 • Je begeleidt collega’s en stagiaires als dat nodig is.
 • Je werkt vanzelfsprekend goed samen met bewoners, hun naasten en je collega’s en vrijwilligers.

Waar ga je werken?
Bannehof in Gorinchem is een van onze locaties voor wonen en huren met zorg. Bewoners die vanwege een lichamelijke beperking niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen, vinden in de Bannehof een nieuw thuis. In totaal zijn in de Bannehof zestig zorgappartementen. Deze zijn ook geschikt voor echtparen. Bewoners wonen zo zelfstandig mogelijk in hun eigen appartement. Daarnaast kunnen zij gebruikmaken van een gezamenlijke ruimte. Alle zorg en/of ondersteuning die nodig is, bevindt zich binnenshuis. In de Bannehof behoort huren met zorg ook tot het aanbod. Bewoners die huren met zorg kiezen voor het plezier, de vertrouwdheid en zelfstandigheid van een eigen appartement met de zorg en/of ondersteuning die zij nodig hebben binnen handbereik.

Als verpleegkundige bieden wij je een inspirerend en uitdagend werkklimaat. Alleen dan kun jij de bewoners de allerbeste zorg en begeleiding bieden. Door de open en respectvolle cultuur op de Bannehof, werk je prettig samen in het team van ongeveer 100 medewerkers. De medewerkers zijn in kleine teams ingedeeld en ieder team heeft een eigen zorgregisseur. Samen vormen jullie een eenheid om mensgerichte zorg te leveren.

Werken in de langdurige zorg gaat over warme, liefdevolle zorg voor en met bewoners en hun naasten. Samen met collega's in een hecht team. In een omgeving met kansen om te groeien als zorgprofessional. Benieuwd of Rivas en de langdurige zorg bij jou past? Bekijk deze video's en binnen 10 minuten weet je het. Onze collega’s én bewoners delen met jou wat werken bij Rivas zo bijzonder maakt! https://bit.ly/3klNiPo

Wie ben jij?
 • Je hebt minimaal een diploma mbo-verpleegkundige niveau 4 en bent BIG-geregistreerd.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd of bereid hiertoe.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
 • Je verdient een salaris tussen de € 2783,27 en € 3754,41 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 45. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 32 uur per week.
 • Je tekent een vast contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met locatieleider Jannie van Gemeren op 06 13 43 46 78. Bel of app met vragen over het solliciteren met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Deze vacature sluiten we zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.
Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.

Contact

Monique Francina Verweij
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider kindgroep

Heeze
Parttime / Fulltime
Bravis Ziekenhuis

Verpleegkundige Interne Geneeskunde/Maag-Darm-Lever

Roosendaal
24 - 28 uur