zoekt een

Zorgregisseur gerontopsychiatrie

Mensgerichte verpleeghuiszorg

Op de afdeling Gerontopsychiatrie kun je als zorgregisseur veel aandacht geven aan de patiënt. Er is tijd om echt een gesprek te voeren en te achterhalen hoe het daadwerkelijk met iemand gaat. Elke dag is anders door een dynamisch werkveld. Elke dag leer je weer iets van elkaar en van de cliënten. De onvoorspelbaarheid van het werk met cliënten en de creativiteit die dit van je vraagt maakt het werk uitdagend. Je zoekt daarbij naar verbinding en samenwerken, zowel met collega als met cliënten. Je krijgt hier de ruimte om beter te worden in je vak, je collega’s te stimuleren hun werk beter te doen en te werken aan verbetering van kwaliteit van zorg.

Wat ga je doen?
Als zorgregisseur combineer je zorgtaken met coördinerende werkzaamheden. Je coördineert de zorg in overleg met de cliënt en onderhoudt contacten met familie en andere zorgverleners. Voor je team ben je een belangrijk aanspreekpunt.
 • Je biedt klantgerichte verpleging, verzorging, begeleiding en voorlichting met het zorgplan als uitgangspunt.
 • Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit van zorg.
 • Je coördineert de zorg in overleg met de cliënt en onderhoudt contacten met familie en andere zorgverleners.
 • Je werkt vanzelfsprekend goed samen met bewoners, hun naasten en je collega’s en vrijwilligers.

Waar ga je werken?
Waerthove vind je in het centrum van Sliedrecht en is één van onze grote locaties waar kleinschalige, individuele zorg geboden wordt. In deze mooie woonlocatie vinden bewoners, die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen, een nieuw thuis.

In Waerthove wonen bewoners met een lichamelijke beperking, dementie en met een psychiatrische aandoening. De bewoners met een lichamelijke beperking wonen zelfstandig in een eigen, ruim appartement. Verdeeld over huiselijke, kleine woongroepen wonen bewoners met dementie met elkaar samen, waar zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met hun normen, waarden, gewoonten en rituelen. Samen vormen zij een hechte gemeenschap. Dit geldt ook voor de bewoners van de geronto-psychiatrie.

Onderdeel van verpleeghuis Waerthove is woongebouw “de Giessen”, afdeling de Zandsteeg. Dit is de GP afdeling van De Giessen. Door de open en respectvolle cultuur werk je prettig samen in het team van ongeveer 90 medewerkers. Binnen de afdeling streven we naar zelfstandig werkende en zelfkritische teams. Deze teams zijn in staat om binnen kaders zelfstandige expertise en middelen aan te wenden die nodig zijn ten behoeve van de juiste (medische) mensgerichte zorg en helende omgeving. De teams zijn klein en ieder team heeft een eigen zorgregisseur. Jullie vormen een eenheid om mensgerichte zorg te leveren, vanuit gelijkwaardigheid wat de sfeer heel gemoedelijk maakt.

Wie ben jij?
Je kan structuur in werk en overzicht bewaren en stelt prioriteiten ten behoeve van het regisseren. Je kunt, wil en durft feedback te geven en ontvangen en je kunt medewerkers enthousiasmeren en stimuleren met behoud van overwicht.
 • Je hebt een diploma verpleegkundige op mbo niveau 4 of enkele jaren ervaring als verzorgende IG.
 • Je bent BIG-geregistreerd.
 • Je hebt de opleiding zorgregisseur afgerond of bent bereid deze te volgen.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd or bereid hiertoe.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het regisseren (coördineren) van zorg en zorgdiensten.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
 • Je verdient een salaris tussen de € 2783,27 en € 3754,41 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • De functie is ingedeeld in FWG 45. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 28 - 32 uur per week. Uren in overleg.
 • Je tekent een vast contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao vvt, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie neem je contact op met locatieleider Jacoline Koster op 06 83 80 87 23. Bel of app met vragen over het solliciteren met Monica Verweij (recruiter) op 06 83 26 52 70.

Deze vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature.

Contact

Monique Francina Verweij
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures